2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهی

277 بازدید | 38 پست

من دارم پرستاری میخونم ولی علاقه به محیط کاریش ندارم به نظرتون بین اینا کدوم خوبه؟ همین یه شغل گیرم بیاد 

بهداشت + رادیو + اتاق عمل + هوشبری + بقیه پیراپزشکیا

...Loading

رشته خودت با اینایی ک گفتی زیاد فرقی ندارم ک بشین بخون برای دندون

تو دنیای مربع ها بنده یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرضم نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده🥀 توی نینی سایت تصمیم گرفتم دیگه بحث نکنم اگه بگی ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی زاییدم میگم باریکلا بهت🙏🏼 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیزیوتراپی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

والا دندون نیاوردم و طمع زیادی دیگه ندارم همین شغل گیرم بیاد راضی هستم

پرستار ک همه جا میخوان دیوونه ای دختر؟ 😐

تو دنیای مربع ها بنده یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرضم نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده🥀 توی نینی سایت تصمیم گرفتم دیگه بحث نکنم اگه بگی ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی زاییدم میگم باریکلا بهت🙏🏼 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

نیاورم وگرنه میرفتم

بین اونا ک گفتی پرستاری بازار کار بهتری داره نسبت به همش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

پرستار ک همه جا میخوان دیوونه ای دختر؟ 😐

همه بهم میگن پرستاری خوبه و سریع میری سرکار

ولی نمیدونم چرا از محیطی که همش وظیفم آمپول زدن باشه خوشم نمیاد و از بس به خودم گفتم یه جور تلیق شده که پرستاری بده

...Loading

فیزیوتراپی مگه الکیه؟رتبه اش برابر با داروسازی هست

کجا گفتم الکی دقیقا؟🤔

همه بهم میگن پرستاری خوبه و سریع میری سرکارولی نمیدونم چرا از محیطی که همش وظیفم آمپول زدن باشه خوشم ...

خب اتاق عمل هم بخونی میگن عرق دکتر و خشک میکنی پنس میدی دستش دندونپزشک باشی میگن دستت تو حلقوم مردمه تو ب بقیه چکار داری ملت همیشه ی ببخشید گوهی دارن ک بخورن دور از جون بچسب ب رشتت پیشرفت کن توش

بین اونا ک گفتی پرستاری بازار کار بهتری داره نسبت به همش

من فقط نمیخوام آمپول بزنم همش سرم وصل کنم که این یعنی پرستاری مال من نیست یا هم من اشتباه میکنم نمیدونم فقط نمیخوام تصمیم اشتباه بگرم که بعدا افسوس نخورم

...Loading