2777
2789
عنوان

بحث خانوادگی

112 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبید من به موردی می‌خوام بگم من 26 سالمه بچه اول خانواده هستم مجرد هستم و ما سه تا بچه این اولین که خودم دختر دومی پسر و سومی هم دختر که با من 14 سال فاصله سنی داره جدیدا بین خانوادتون بحث زیاد شده و من خودم سعی میکنم جو خانواده آروم نگه دارم دیروز خانواده میخواستم برم یه شهر دیگه دیدن مامان بزرگم منم گفتم مامان من نمیام درس دارم می‌خوام خونه بمونم الآنم مامانم گفت نه بیخود با ما میای گفتم مامان بچه های همین من به خونه می‌گردونه نه اینکه از خونه تنها بودم بترسه و فلان آقا با هر زوری بود خونه موندم تا اینکه امروز نتایج امتحان کنکور مشخص شد که کلا گند زدم ..من یه سرگرمی از بچگی تا الان داشتم اونم دیدن انیمه بوده سر اونم همش سر کوفت میزنن بهم ...که اره تو تمام ذهنت در شده از اینو اگه آدامش نمی‌دادی تا الان درست مشخص شده بود رفته بودی سر خونه زندگیت خلاصه تا اینجا بماند که آبجی کوچیکه مثل یه آدم م و دی میمونه که هر تایمی فازش تغییر می‌کنه منم که آدم حساس هر چی بگم به دل میگیرم خواستم با خواهرم یه انیمه سینمایی ببینم میگه منم دیگه وارد بحث انیمه نکن بعد رفته به مامانم گفته ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ۲۶ سالته هنوز کنکورو گند میزنی انیمه میبینی؟! ۲۶ سالگی دکترا قبول شدم 😐

من ارشد دارم ... بعد دوباره کنکور برای فیزیوتراپی دادم به سلامتی چه رشته ای دکترا گرفتی

من ارشد دارم ... بعد دوباره کنکور برای فیزیوتراپی دادم به سلامتی چه رشته ای دکترا گرفتی

اهاااا خب بگو چرا استرس میدی بهمون آفرین. 

فیزیولوژی 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

عزیزم غصه نخور میفهمم چی میگی بعضی موقعا ادم فقط باید خودشو از یه محیط سمی نجات بده چون کنار اومدن با ادمای اون خونه سخت میشه و نمیشه ام بی احترامی کرد امیدوارن زودتر بتونی مستقل شی و ارامش پیدا کنی

به سلامتی ایشالا با پدر و مادر بزرگ بشه گلم جنسیت بچه چیه

فدات عزیزم، انشاالله شمام به همه چیزایی که دوست داری و صلاحته برسی😍😍 پسره گلم 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..