2821
2789
عنوان

جورجینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 77 پست
موفقیتش رو از وجود رونالدو داره،خودش چه موفقیتی کسب کرده؟

اینکه همچین مردیو بتونی تور کنی و سیاست داشته باشی بتونی اینجوری نگهش داری عزیزم بادی و سیاست میخواد و کار هر کسی نیست اینم هنره در گذر از این خودشم قبل رونالدو میرقصیده شاد بوده درامد داشته و زندگی شادی داشته

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂

شاید چون شما توقع داری یه جوری باشه تو نگاه اول آدم بگه واوووووو ولی فقط جهان سوم دنبال همچین چیزایین اون وریا ظاهر براشون عادی شده سطحی نگر نیستن چیزای دیگه مهمه براشون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از زن مسی که خیلی خوشگلتره به نظر من

تازه همین مسی از وقتی که یه بچه معمولی مریض بود با این دختر بود تا زمان پادشاهی فتح تمام جام‌ها و افتخارات

البته انتولا هم بانوی جذاب و اصیلیه

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

شاید چون شما توقع داری یه جوری باشه تو نگاه اول آدم بگه واوووووو ولی فقط جهان سوم دنبال همچین چیزایی ...

سلیقه ی فوتبالیستایه ایرانیو ببین مثلا ارام جوینده

بعد سلیقه ی رونالدو 

اتفاقا سلیقش ساده و شیکه

ایرانیا دنبال اینن یچیزی باشه چشم و بگیره😂

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂

دوست دارن همرو زشت و معمولی ببینن‌بجز اونی که چشماش از رنگ سبز و ابی برق میزنهبرعکس من بنظرم زنا‌اکث ...

جالبه من عاشق چشمای مشکیم و از چشم رنگی خوشم نمیاد. ولی برام جالبه چرا بعضیا با نفرت از زنهای چشم رنگی حرف میزنن؟ چیکار کردن مگه؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
جالبه من عاشق چشمای مشکیم و از چشم رنگی خوشم نمیاد. ولی برام جالبه چرا بعضیا با نفرت از زنهای چشم رن ...

والا من که نفرت ندارم بهشون گفتم همه زنا زیبان بنظر من

ولی فقط منظورم اینه که کاش تو کشورمون تبعیض تموم شه

مثلا کاری به رنگ‌پوست هم نداشته باشن

این که وقتی میبینم یکی میگه چون پوستش سبزس دچار تمسخره واقعا ناراحت میشم میشنوم

یا یکی میگه چون لنز ابی گذاشته سمتش اومدن

مگه خودمون چمونه

وگرنه نفرتی نیست

والا من که نفرت ندارم بهشون گفتم همه زنا زیبان بنظر منولی فقط منظورم اینه که کاش تو کشورمون تبعیض تم ...

حالا من درمورد جورجینا پست گذاشتم، اون پستم رو نمی بینه ولی کسی که چشم رنگیه، کامنت شما رو بخونه، واقعا ناراحت میشه. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
حالا من درمورد جورجینا پست گذاشتم، اون پستم رو نمی بینه ولی کسی که چشم رنگیه، کامنت شما رو بخونه، وا ...

ناراحت نمیشه

مگه ماها که چشمامون قهوه ای تحقیر نشدیم از سمت جنس مخالف؟ماهم ناراحت شدیم

قرار نیست چون رنگ‌چشمشون فرق داره بنده ی ناب خدا باشن

همه بنده ی‌خدان

در کل کاش جای این ایرادا اصل قضیه رو درک کنیم 

هر وقت ما چشم قهوه ایا هم ادم حساب شدیم

اونام فکر ما باشن بهمون برنخوره

دوست دارن همرو زشت و معمولی ببینن‌بجز اونی که چشماش از رنگ سبز و ابی برق میزنهبرعکس من بنظرم زنا‌اکث ...

@niniyar‍ 

حذف کنید کامنتو برا این که دوست ندارم کسی ناراحت شه

یه عده بهشون برخورده

منم حوصله دعوا و حاشیه ندارم🤍

حالا من درمورد جورجینا پست گذاشتم، اون پستم رو نمی بینه ولی کسی که چشم رنگیه، کامنت شما رو بخونه، وا ...

در کل من تو کل‌حرفام گفتم همه زیبان

این که شما چی برداشت کرده باشی دست خودته

در کل شمام ناراحتی شدی ببخش

اونقدری ناراحت هستم که تقریبا حوصله بحث و ناراحتی نداشته باشم و ادمیم نیستم دلم بخواد کسی دلخور شه

امیدوارم بخشیده باشی

شبت خوش

ناراحت نمیشهمگه ماها که چشمامون قهوه ای تحقیر نشدیم از سمت جنس مخالف؟ماهم ناراحت شدیمقرار نیست چون ر ...

والا من ندیدم کسی بخاطر چشم قهوه ای از سمت جنس مخالف تحقیر بشه. همین پریناز ایزدیار چشم قهوه ای هستش، کلی خارجیا از زیبایی چشمهاش تعریف کردن. کسی بخاطر چشم قهوه ای تحقیر نمیشه، مساله سلیقه ی آدم هاس، از دید یکی چشم رنگی خوشگله، یکی دیگه هم از چشم رنگی خوشش نمیاد. تحقیر کجا بود آخه. 

@niniyar‍ حذف کنید کامنتو برا این که دوست ندارم کسی ناراحت شهیه عده بهشون برخوردهمنم حوصله دعوا و حا ...

حذف پست نداریم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

والا من ندیدم کسی بخاطر چشم قهوه ای از سمت جنس مخالف تحقیر بشه. همین پریناز ایزدیار چشم قهوه ای هستش ...

همین قسمت عکس کودکان رو ببینید تقریبا هر کی متفاوت با رنگ ما باشه رو میپرستن ولی برعکس ماها بنظرشون عادیم ولی خب میگم نظرتون درسته

گرچه خب اونم بخاطر این که قهوه ای براشون عادی شده

و برعکس تو خارج قهوه ای براشون جالب و جدیده

اینجوری

در کل من تو کل‌حرفام گفتم همه زیباناین که شما چی برداشت کرده باشی دست خودتهدر کل شمام ناراحتی شدی بب ...

من ناراحت نشدم، نه چشم رنگیم و نه از چشم رنگی خوشم میاد. کلا خیلی دیدم، علیه چشم رنگی ها حرف میزنن. مثلا تو خاورمیانه یه اتفاق میفته،یکی کشته میشه، میگن چون چشم رنگی نیست، پس برای کسی مهم نیست؟ خوب گناه چشم رنگی ها چیه؟ 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792