راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
ببینید عشق نه زیبایی سرش میشه نه جایگاه اجتماعی و نه چیز دیگه ای. دله دیگه. یه وقتایی یه جا گیر میکنه. شاید تو اطرافیان مونم دیده باشیم ظاهرا از نگاه ما متناسب نیستند اما عاشقانه همو دوست دارند. عشق مقیاسش با این چیزایی که دوستان میگن فرق داره.
اره بخدا منم دوست داشتم جای جورجینا باشم همه دوست دارن تو پول غرق باشن ولی جورجینا لیاقتشو داره
خوشگل و جذابم هست نمیدونم چرا به چشم ایرانیا نمیاد در کل من دوسش دارم و تحسینش میکنم یه دختر فروشنده که اینقدر قدرتمند و بااعتماد به نفس بود که تونست کنار رونالدو بمونه و هویت مستقل خودشو بسازه خیلی قشنگه بنظرم بعدشم رونالدو هم تو گذشتش فقیر بوده نمیدونم چرا فقط به جورجینا حمله میشه انگار که لیاقت جایگاهشو نداره