2777
2789

خواستگار رسمیه داریم اشنا میشیم ۴ ماهه

خانواده سطح بالایی داره پدرش سرهنگ و رئیس بیمارستان همون ارگان خودشون 

عموها هم نظامی کارخونه دار 

داییاش شهردار فرماندار

خودشم ۲۵ سالشه به نام خودش زمین و مغازه و خونه داره درامدشم از اجاره مغازه و خونشه 

تک فرزند امسال علوم ازمایشگاهی تموم کرد کار میکرد بخاطر قب‌ولیدانشگاهش شهر دیگه جمع کرد 

منم که خودم معلم رسمیم دبیر تیزهوشان ارشد دارم دومین لیسانسمم دارم میخونم

ولی پدر مادرم نمزادی جدا شدن دست مادربزرگ پدری بزذگ شدیم بابام معتاد بیکار عموهام معتاد خواهر دوقلومم معلولیت داره 

رفتار خودش و خانوادش باهام خیلی منطقی و عاقلانست میگن سر تر از پسر مایی و از این حرفا

خود پسر ازم پرسید من میدونم خواستگارای بهتر از من داشتی (تو تحقیق فهمیده بودن) طرف دندون پزشک بود کارمند بانک بود چرا باید اونارو رد کنی منی که بیکارمو قبول کنی 

من هیچی ندارم 

تو زندگیم به جایی نرسیدم 

مگه میشه همچین ادمایی رو رد کردی

موندم چی بگم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

دلیل رد کردنمم اونارو این بود که یکیش سیگاری بود 

اون یکی ها هم خانوادشون باب میلم نبودن 

یا طرف خبلی گذشته داغونی داشت 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بالاخره یه موضوعاتی پیش اومد من حس کردم مثلاً با اونا نمی‌تونم زندگی اوکی داشته باشم زندگی بسازم با اینکه با شخصیت بودم اما خب همه آدما نمی‌تونن با هم بسازن 

من بعضی از اخلاقا خیلی برام مهمه

یعنی الان با اینکه شاغل نیست مشکلی نداری؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

دلیل رد کردنمم اونارو این بود که یکیش سیگاری بود اون یکی ها هم خانوادشون باب میلم نبودن یا طرف خبلی ...

خب همینارو بگو بهش

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

نگاه اون سوال تو ذهنش و پرسیده تو همینا رو بهش بگو که سیگاری .... هستن اینا

بعد درامد و شغل تا حدودی مهمه ولی اگخ طرف مقابلت چشم پاک نباشه وشخصیت درستی در فامیل نداشتعه باشه و نمیتونه یک رابطه رو هندل کنه درضمن تو زیاد با دایی عمو کاری نداری که چیکاره هستن با توجه به شرایط تو باید کسی انتخاب کنی که چال چوله های حسی که حانواده نداشتی رو پر کنه مثلا واست پدری کنه و...........