2777
2789
عنوان

وینچنزو

396 بازدید | 20 پست

سریال مورد علاقم شد دیگه این تاپیک ام میزنم بمونه یادگاری الان قسمت ۱۴ ام ۶ قسمت بعد سریال قشنگم تموم میشه دلم نمیخواد تموم بشه 

همه کاراکتر هاش خیلی قشنگن وینچنزو کاسانو ایتالیایی حرف زدن این مرد خداست:))

بازی دختره خیلی خفنه این دومین سریاله ازش میبینم خیلی خفنه دختره:))

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

چرا برای من کسل کننده بود فقط دو قسمتشو دیدم

نگاه کن تازه داستان از قسمت ۴ شروع میشه خیلی خفنه 

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یادش بخیر منم نشستم با دخترم دیدم واقعا کیف کردیم خیلی سریال حال خوب کن و خفنی بود😻😻

چقدر مامان پایه ای هستی ایول 

هندونه چشمک زن ام با وقتی زندگی بهت نارنگی میده قشنگه با آقای پلانکتون 

بله بلههنوز هیچ سریالی نتونسته جاشو تو لیستم بگیره🤌🏻🍷

دقیقاااا آره منم جز سریال های مورد علاقم هست 

وقتی زندگی بهت نارنگی میده رو با آقای پلانکتون دیدی؟

چقدر مامان پایه ای هستی ایول هندونه چشمک زن ام با وقتی زندگی بهت نارنگی میده قشنگه با آقای پلانکتون

قربونت برم الهی عزیزدلم 😻

آره همه اینا رو دیدیم باهم و آقای پلانکتون واقعا افسردگی گرفتیم سرش 🥲

🤍✨Beauti Lady
صحنه نداره؟؟ موضوعش چیه من فرینج و مانیفست موردعلاقمن

نه صحنه نداشت تا الان که نگاه نکردم 

این سریال کره ای هست اونایی که گفتی نمیدونم کجایین 

2827
2791
2779
2792