ايا كسى اطرافياتون با شيوخ عرب وصلت كرده؟ راضى هستن؟ اين كه چندتا همسر دارن درسته و بنظر شخص من خيانت در همه مردان هست در مردانه ايرانم به وفوووور، پس چه بهتر حلال وارى باشه و طرف همسران دیگرى داشته باشه بجايه خيانته قايمى
عزیزم ما ایرانیا تک همسری برمیبرمیگذینیم اون اعراب هستن ک چنتا هم داشته باشن باز کمشونه
میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂من زندگی بزرگسالی نمیخوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمیدونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂من زندگی بزرگسالی نمیخوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمیدونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭
عزیزم ما ایرانیا تک همسری برمیبرمیگذینیم اون اعراب هستن ک چنتا هم داشته باشن باز کمشونه
عزيزم حرفتون صحيح ولى بنظرمه وقتشه ماهم با واقعيت رو به رو بشيم، كم هستن مردايه ايرانى كه خيانت ميكنن؟ ٨٠ درصدشون، بنا به شغلم ميدونم و ازدواج با ايرانى ميترسونتم