2777
2789
عنوان

در مورد تعهد و ازدواج با اعراب

504 بازدید | 31 پست

ايا كسى اطرافياتون با شيوخ عرب وصلت كرده؟ راضى هستن؟ اين كه چندتا همسر دارن درسته و بنظر شخص من خيانت در همه مردان هست در مردانه ايرانم به وفوووور، پس چه بهتر حلال وارى باشه و طرف همسران دیگرى داشته باشه بجايه خيانته قايمى

عزیزم ما ایرانیا تک همسری برمی‌برمیگذینیم اون اعراب هستن ک چنتا هم داشته باشن باز کمشونه

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو میخوای زن چهارم یه عرب بشی؟؟

واللااا

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

عزیزم ما ایرانیا تک همسری برمی‌برمیگذینیم اون اعراب هستن ک چنتا هم داشته باشن باز کمشونه

عزيزم حرفتون صحيح ولى بنظرمه وقتشه ماهم با واقعيت رو به رو بشيم، كم هستن مردايه ايرانى كه خيانت ميكنن؟ ٨٠ درصدشون، بنا به شغلم ميدونم و ازدواج با ايرانى ميترسونتم 

همسر ٤ شدن يا اول فرقى نداره اگه مرد توانه روحى و مالى هندل كردنه همه همسرانو داشته باشه و با رضايت ...

شب وقتی انداختت رو تخت دلت نمیخواد بالا بیاری وقتی یادت بیفته که با سه تا دیگه هم هست؟؟ 

چی میگی آخه مگه همه مردا حیوونن

آدم درست انتخاب کن واسه ازدواج که فقط مال خودت باشه، این کثیف کاریا چیه

والا آدم کپک بزنه شرف داره تا این جوری زندگی کردن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

همسر ٤ شدن يا اول فرقى نداره اگه مرد توانه روحى و مالى هندل كردنه همه همسرانو داشته باشه و با رضايت ...

خب مبارکه برو خودتو بزن به نام یه عرب که توان مالی  و توان ... هندل کردن چهل تا زنم داره 

ولی یادت باشه عربا به زناشون به چشم شریک زندگی نگاه نمیکنند به چشم اموال نگاه میکنن هر چی گفت باید بگی چشم و تمام 

شما میخوای ازدواج کنی ازدواج کن

ولی نه با این توجیه که مردای ایرانی همه خیانت میکنن چه بهتر که شرعی باشه

شاید مردای دور شما فقط خائنن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

عزيزم حرفتون صحيح ولى بنظرمه وقتشه ماهم با واقعيت رو به رو بشيم، كم هستن مردايه ايرانى كه خيانت ميكن ...

با توجیح شما پس خانومی هم که خیانت می کنه درسته که چند تا معشوقه قانونی داشته باشه!