2777
2789
عنوان

خیلییی ناراحتم 😔😔

255 بازدید | 14 پست

این ماه یه هفته تاخیر داشتم در حالی که پریودهای منظمی دارم ،، خیلی امیدوار بودم که باردارم 

ولی دیروز پریود شدم 

اصلا دااااغون شدم 😓😓

سه ماه اقدامم

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

حالا ايشا،،،وقتي بياد بچت،حسرت روزاي امروزت رو ميخوري ك راحت و اسوده بودي و غصه پريود شدن و نشدن رو ميخوردي!!

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحتی نداره عزیزم منم پارسال این موقع این حس تورو داشتم مشکلاتم تمو م نمیشد که چقد دعا کزدم خدا بهم عیدی بده و عید هیچی نشد و ....اما خرداد ماه رو ز تولدم بی بی چکم مثبت شد حالا م عیدی م کنارم خوابیده 😘 نا امید نشو بسپار بخدا که خودش بهترین تصمیمو میگیره برات

�
در حسرت یه ساعت خوابیدن یا یه پیاده روی 😐 

چهارساله دارم همین کارا رو میکنم ،، ولی واقعا دیگه بچه دوست دارم 

همش میگم نکنه مشکلی هست 

آخه زمان تخمک گذاری مو ميدونستمو چیزی نشد

عزیزم.نگران نباش من دی ماه اقدام کردم اخرای فروردین باردار شدم اصلا استرس نداشته باش

زمان تخمک گذاری تو میدونستی تو اقدام و نمی شد?

چهارساله دارم همین کارا رو میکنم ،، ولی واقعا دیگه بچه دوست دارم  همش میگم نکنه مشکلی هست  ...

عزیزم من تو ششمین سال خدادبهم داد حالا جالبم بود هیچ مشکل ی برا باردار شدن نداشتم مشکل پیش میومد یا خودم بیمار میشدم و .....باورکن چندین بار شد یا دکتره نبود یا ازمایشمون گم میشد یا مهمون میومد ازبس پیش اومد تا شد شش سال چون خدا خاست و حالا میگم شکر که حالا دارمش 

�
عزیزم من تو ششمین سال خدادبهم داد حالا جالبم بود هیچ مشکل ی برا باردار شدن نداشتم مشکل پیش میومد یا ...

خداروشکر ، کاش منم انتظارم به پایان برسه یه روزي

عزیزم.نگران نباش من دی ماه اقدام کردم اخرای فروردین باردار شدم اصلا استرس نداشته باش

3ماه چیزی نیست که بخوای نگران بشی

فقط یه توصیه که یکی از دوستان نی نی سایتی به خودم گفت و بهت میگم که واقعا جواب داد

عزیزم بعد نزدیکی که و ریختن م ن ی پاهاشو ببر بالا  یا زانوهاتو تو بغلت جمع کن یک ربع بیست دقیقه نگه دار این کار واسه هرکی گفتم جواب داده عزیزم امتحان کن 

اگه یک موقع ام تا یک سال طول کشید که نمیکشه پیش دکتر محمد محتسبی برو فووووووووق العادس

زمان تخمک گذاری تو میدونستی تو اقدام و نمی شد?

آره عزیزم در هر ماه 20درصد احتمال داری که باردار شی به همین دلیل میگن تا یک سال طبیعیه و آره من میدونستم و تقریبا چون میخواستیم هر یک روز درمیون نزدیکی داشتیم و 4خرداد که 10روزی میشد عقب انداخته بودم رفتم ازمایش و گفت مثبته و متوجه شدم 24فروردین باردار شدم و 5هفتس

آره عزیزم در هر ماه 20درصد احتمال داری که باردار شی به همین دلیل میگن تا یک سال طبیعیه و آره من میدو ...

یعنی کل ماه باید یک روز در ميون نزدیکی باشه ???

یا ایام تخمک گذاری?