2821
2789
عنوان

کیست و پریودی

153 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبید من همیشه پریودیم منظم و دقیق بوده ولی این ماه نه چند روزه در حد لک و قطره بود جوری ک میرفتم دستشویی میدیدم خون هست ولی دیروز رفتم دکتر گفت هردو تخمدانت کیست ریز داری قرص اینا نوشت قرص جلوگیری ایا باعث از بین رفتن کیستا میشه بعدا خوب میشم خیلی میترسم هیچوقت اینحوری نبودم یعنی بخاطر کیست ها هست اینجوری خون کم شده و درد کمر و یه طرف ران چپم دارم ببخشید طولانی شد ممنون میشم راهنمایی کنید متاهلم و بچه ندارم

خدا♥️
اره دیگه ب خاطر‌کیسته

برای دوماه دارو نوشته دیروز خودش تو مطب سونو کرد گفت هردو تخمدان کیست ریز داری بعد گف این داروهارو دوماه مصرف کن برطرف میشه یعنی برطرف میشن یانه خیلی میترسم

خدا♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای دوماه دارو نوشته دیروز خودش تو مطب سونو کرد گفت هردو تخمدان کیست ریز داری بعد گف این داروهارو د ...

نمیدونم والا بستگی ب بدنت داره 

من دارم از سال ۹۹ تا الان برطرف نشده

کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra

عزیزم اصلا به خودت استرس نده منم کیست دفع کردم دردش مال چند لحظه است قابل تحمله مثله همون پریودی یکم شدید تر چند دقیقه بعدش ارومه اروم میشی دفع میشه .همون قرص و ادامه بده اصلا هم نترس هیچی نیست

عزیزم اصلا به خودت استرس نده منم کیست دفع کردم دردش مال چند لحظه است قابل تحمله مثله همون پریودی یکم ...

یعنی این کیستای ریز از بین میرن برای شمام ریز بودن چندتا یا یدونه بود

خدا♥️