2777
2789
عنوان

التماس دعا

57 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. من به دعاهای جمعی معتقدم. شنبه مسئله ی مهمی رو در پیش دارم. میشه نفری یدونه صلوات نذر حضرت ام البنین، مهمونم کنین.

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون

خدا به حق حضرت زهرا مشکل تون درست شه حاجت روا شین موفق باشین توی زندگی تون سلامت باشی کلی اتفاق خوب در انتظار تون باشه به آرزو تون برسید خواسته های دلتون برآورده شه گره ای از گرفتاری تون باز شه انشالله همیشه تنت سلامت و دلت شاد باشه صلوات فرستادم 🥰🤍🫂💙

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا به حق حضرت زهرا مشکل تون درست شه حاجت روا شین موفق باشین توی زندگی تون سلامت باشی کلی اتفاق خوب ...

خانوما میشه خواهشا برای سلامتی پدر ومادرم و رفع بلا از ما و خانوادم هم دعا کنید🙏🏻😭😭

خانوما میشه خواهشا برای سلامتی پدر ومادرم و رفع بلا از ما و خانوادم هم دعا کنید🙏🏻😭😭

انشالله عزیزم چشم خدا حاجت روا تون کنه الهی آمین صلوات فرستادم 💜 نگران نباش خدا بزرگه انشالله که خیلی زود درست میشه به حق حضرت زهرا امیدوارم زود مشکلت حل شده🍀🌺🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

قربونت شما ٫ اجرتون با خدا باشه

خواهش میکنم عزیزم نظر لطفتونه 💋💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا به حق حضرت زهرا مشکل تون درست شه حاجت روا شین موفق باشین توی زندگی تون سلامت باشی کلی اتفاق خوب ...

فدای شما

چند برابر و بهترش برای شما 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون