2777
2789
عنوان

اندومتریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 3194 بازدید | 39 پست
منم دقیقا همینو میگم . میترسم جاهای دیگه رو درگیر کنه وسختیم بیشترشه. بخاطرهمین درباره بیمارستان وای ...

من بیمارستان دولتی نمیشناسنم برای اینکار ولی دکتر الهام اکبری بیمارستان فرمانیه کارش برای جراحی اندومتریوز عالیه با لاپارسکوپی هم جراحی میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من گفته بودن اگه با اينا باردار شي موقع سزارين ميسوزونيمشون و همونجا خارجشون ميكنيم، كه اصلا اونا نذاشتن من باردار بشم حتي اي وي اف و انتقالم منفي شد دو بار، خلاصه اينكه رفتم لاپراسكوپي كردم و خلاص، كاااااشكي زودتر ميرفتم

تو نینیسایت زیاد خوندم تاپیک از اندومتریوز که . البته مال قبلا ها 

من قبلا با یه گوشی دیگه میومدم رمزمو یادم رفت قبلا هربار تاپیک میزدم اخرش دوتا نظرم نداشت تاپیکم همه میگفتن چی هست....اره مطلب زیاد داره نی نی سایت...ولی هربار تاپیک میزدم هیشکی چیزی نمیدونس

کجارفتی؟ دیگه رفع شد وبرنگشت؟

خيلي پرس و جو كردم گفتن دكتر شروين شماره ١ ايرانه كه در سال فقط دوماه ايرانه بيخيال شدم گفتن دكتر آصف جاه نفر بعديه لاله عمل ميكنه منم تابستون رفتم و عمل كرد سونو هميشه دوتا كيست نشون ميداد حالا نگو چهارتا بودن پشت سر هم قرار گرفته بودن ديده نميشد دوتاش ،فيبروم و كلي چسبندگي هم برداشت و چندماه بعد يعني به تازگي باردار شدم طبيعي، هزينه اش خيلي بالا بود من اون روز كمترين مبلغو دادم ١١/٥ ميليون تا ١٨ تومن هم اون روز بيمارا داده بودن،ولي واسه مني كه گرفتار ناباروري و اي وي اف بودم ارزششو داشت

چقدددد حرف زدمممم

خيلي پرس و جو كردم گفتن دكتر شروين شماره ١ ايرانه كه در سال فقط دوماه ايرانه بيخيال شدم گفتن دكتر&nb ...

آره درصورت نتیجه گرفتن آدم خرج میکنه خوبه . من قبل بارداری داشتم پول جمع میکردم که برم خصوصی چون اصلا به بارداری حتی فکر نمیکردم که بشه

من خیلی دکتر رفتم ولی هیچی به هیچ اینارو باید مداوم بخوری من تجربمو گفتم .

منم خیلی خیلی دکتر رفتم .تازه بجزکیست عفونت وزخم رحمم داشتم خیلی بد بود. بخاطرهمین میگم عمل کنم تموم شه

آره درصورت نتیجه گرفتن آدم خرج میکنه خوبه . من قبل بارداری داشتم پول جمع میکردم که برم خصوصی چون اصل ...

خب نتيجه بعدش مشخص ميشه، وگرنه من قرار بود بازم اي وي اف كنم... يعني بازم خرج بي نتيجه !