2777
2789
عنوان

نتایج اولیه کنکور اومد بیان درددل

334 بازدید | 36 پست

اگه کسی نتایجشو دیده حالش بده بیاد این زیر حرف بزنیم

من کنکورم اینسال نیست ۴۰۶ عه ولی امروز خیلیی دلم گرفت همه اینور اونور کارنامه میزارن آقا قبول میشم نمیشم پشت میمونم فلان بهمان 

حالم خیلی بد شد اصلا اینقد دلم گرفت که نتونستم برسونم برنامه امروزمو همش یه بغضی تو گلومه که سال کنکور من قراره نتایجم چی باشه:)

حالم خراببب موندم بین یه عالم تست کلی کتاب یه آینده نامعلوم که حالا معلوم نیست بشه یا نشه

تو فکر پول کلاس هاییم که دادم اونایی که قراره بدم تو فکر دانشگاهیی که آیا سهم من هست یا نه تو فکر روزای روشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز با دیدن نتیجم برای خودم ناراحت نشدم ازین ناراحت بودم ک پولی ک میتونس برای مشکلات خانوادم خرج شه تا هرچه زودتر مشکلشون حل شه سر کلاسای من رف و بی نتیجه موندم و من خیلی بی عرضه بودم ک گند زدم

اون همه ظرفیت هایی که برا رشته های تجربیه رو کی پر کنه پس؟ البته رشته های ریاضی مثلا درسته رقابت در ...

رشته ی ریاضی و تجربی خیلی فرق دارن دوست عزیز 

تجربی کلا سه تا رشته تاپ داره و بقیه زیاد چنگی به دل نمیزنن اما ریاضی و انسانی اینجوری نیست

منم امروز با دیدن نتیجم برای خودم ناراحت نشدم ازین ناراحت بودم ک پولی ک میتونس برای مشکلات خانوادم خ ...

دیگه کاریه که شده فقط میتونی ادامه بدی راهی جز این نیست ما محکوم به ادامه دادنیم:)

دیگه کاریه که شده فقط میتونی ادامه بدی راهی جز این نیست ما محکوم به ادامه دادنیم:)

دقیقا🥲بازم قلب مامانمو شکوندم با اینکه اون معتقده راه منه و کاری نداره بهم میدونم ناراحت میشه🥺

اون همه ظرفیت هایی که برا رشته های تجربیه رو کی پر کنه پس؟ البته رشته های ریاضی مثلا درسته رقابت در ...

تجربی پر شده از بچه های سهمیه که هیچ کاری نمیگنن میان کنکورو شانسی میزنن درمیان 

مسیر تجربی خیلی سخته ببخشید ولی مسیر قهوه ایهه خوب قهوه اییی خیلی سخته آدم یه جاهایی کمرش میشکنه میخواد بشینه فقط زار بزنه

دقیقا🥲بازم قلب مامانمو شکوندم با اینکه اون معتقده راه منه و کاری نداره بهم میدونم ناراحت میشه🥺

نه راه پس داریم نه راه پیش فقط جلو میتونیم بریم نه جایی تو گذشته داریم نه تو حال فقط آیندس آیندهه

دخترا هیچ راهی جز درس خوندن ندارن باز حداقل اگه پسر بودیم کلی کار بود دختر یا شوهر یا درس 

تجربی پر شده از بچه های سهمیه که هیچ کاری نمیگنن میان کنکورو شانسی میزنن درمیان مسیر تجربی خیلی سخته ...

اخیی سهمیه ای که همه جا هست ولی خب تو تلاشت رو بکن والا همه هم نسلای مامان باباهای من شب ها فقط وقت درس خوندن داشت با تشت اب سرد بیدار موندن درس خوندن دکتر مهندس شدن تازه اون دوره که سهمیه ها بیشتر بود با این حال موفق شدن

فقط تلاش ادم رو میطلبه