2777
2789
عنوان

کراش زدم کمکککک 😿

2663 بازدید | 124 پست

بچه ها یه اقا تو پذیرش درمانگاه هست ازش خوشم اومده. اینا سه تا همکار بغل هم نشستن من هر دفعه میرم تو باجه این. مهربونه، لبخند میزنه، خوش اخلاق، خیلی مردونه س 😿

چند باری رفتم برا امپول اسممو حفظ شد دیگ نمیپرسه 😐

یکی دوبار شوخی ریز کردم خندیده. دیگ بقیه ش سلام خسته نباشید لبخند زدم همین. اونم لبخند میزنه 😿 بعدم میگه برو ب سلامت 🥲

خب من حتی نمیدونم متاهله یا مجرد. هر چی فکر میکنم میبینم نه روم میشه از خودش بپرسم نه همکاراش. چیکار کنم خب. 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فهمیدی به منم بگو😐پیش قدم شدن یجوریه

من یه بار پیش قدم شدم بدجور ضربه خوردم. بشدت میترسم الان. ولی دوست داشتم بازم شجاع بشم 😿

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
حس میکنم متاهله😂😐

وای ببین خیلی بهش میاد مرد خانواده باشه منم همین میاد تو ذهنم 😂 ولی چهار باره نگاه کردم حلقه نداشت 😐

اگه مجرد باشه ایشالا که میرسی این عشقا خیلی باحالن اتفاق جدیدی افتاد منو تگ کن 😂

احساس عذاب وجدان دارم چون دیگ قرار بود کراش نزنم. خاطره خوبی از کراشای قبلیم ندارم 😿

دیگ انقد امپول بزن تا مثل تام و جری سوراخ سوراخ شی🤣

وای تا همین الانشم لابد میگ این چقد امپول داره 😹

۴باره میری😂

ن بابا بیشتر رفتم. وسطش یکی دو ماه فاصله افتاذ. چهار بار طی این دوهفته بود ک امپول زیاد داشتم 😹 وای فک کن میرم استرس میگیرم 😑😂

احساس عذاب وجدان دارم چون دیگ قرار بود کراش نزنم. خاطره خوبی از کراشای قبلیم ندارم 😿

چند سالته مگه

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام