2777
2789
عنوان

برای خودم🖊️

77 بازدید | 1 پست

تو بزرگ شدی وقتی که نگاها رنگ ترحم و تنفر به خودشون گرفتن وقتی کابوس بیچگیت به واقعی شدن نزدیک شد وقتی عزیزانت قاب از چهر ه برداشتن و برای همیشه از دست دادیشون وقتی که غرورت و با حرفاشون و رفتارشون لگد مال کردن بزرگ شدی وقتی که بین دوراهی عزت و ذلت قرار گرفتی و عزت رو به وعده هاشون و آرزوهات ترجیح دادی بزرگ شدی وقتی که خدا عشق امام حسین بت هدیه دادبزرگ شدی وقتی مرگت فرا رسیده بود و خدا برات طوفان به پا کرد  الان که همه چی آرومه همه چی با ساز تو هماهنگه الان که  دریا هم طوفانی نیست و موج سواری یاد گرفتی پس چرا نمیزنی تو دل دریایی که قراره تورو به آرزوهات برسونه  آهان فهمیدم از چی می‌ترسی از خودت آره  از این میترسی که با خودت روبه شی و ببینی این همه بلا و عشق و لطف خدا نتونست بزرگت کنه نتونست آدمت کنه آره؟؟ اگه بزرگ نشدی باشه من بزرگت میکنم نه آدما ها و شرایط به خداوندی خدا قسم قراره جوری برام حمالی کنی جوری برای رسیدن به هدفم تورو به بردگی بگیرم که زمین واسمون به حالت زاررررر بزنه حق نداری مثل بقیه ناز کنی برام حق نداری مثل بقیه بم خیانت کنی حق نداری لطف خدامو نادیده بگیری و به لجن بودنت ادامه بدی تو حق نداری به این تن به این مغز این چشم ها این گوش خوراکی به جز بنزین رسیدن به مقصد بدی فهمیدی یا نه لعنتییی تو حق نداری مثل بقیه گرفتار چرخه روزمرگی باشی حق نداری 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚