2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلاهبرداری هست 

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
صرافی تبدیل صرافی رمزینکسکلاهبردارن؟

خیر

ولی به شماره کارت شما پول بزنن و ازتون بخوان ارز. یجیتال بخرید و برای کسی ارسال کنید و درصد بردارید این کلاهبرداری هست و در دادگاه محکوم میشید به رد مال

به هیچ وجه نباید برای کسی ارز دیجیتال بخرید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
خیرولی به شماره کارت شما پول بزنن و ازتون بخوان ارز. یجیتال بخرید و برای کسی ارسال کنید و درصد بردار ...

سلام وقت شما بخیر باشه امیدوارم حالتون خوب و روزگارتون پر از پول باشه

(تردینگ Alefa) برای ترید کردن نیازمند افرادی با دانش ارز های دیجیتال(صرفا سابقه کار با صرافی ایرانی و خرید فروش) داشته باشند، میباشد.
شرایط ثبت نام
( اگه شما تا کنون در صرافی ایرانی مانند نوبیتکس و... خرید فروش کردید و انتقال ارز انجام دادید میتوانید ثبت نام کنید در غیر اینصورت منقضی میشوید )

شرایط پورسانت (کسانی ک خرید شرکت انجام بدهند)
به اعضای هر ده میلیون یک میلیون
و به اعضای هر یک میلیون صد هزار تومان
پورسانت شامل میشود ۱٠٪ برای هر خرید همان اول واریز میشود

(توجه)        (توجه)
ممکن است برای دوستان جای سوال باشد که چرا شرکت تردینگ آلفا نمیتواند خرید های ارزی رو خودش انجام بده؟
درجواب به شما دوستان عزیز باید عرض کنم شرکت  Alefa خرید های زیادی انجام میده مالیات سنگینی برای شرکت تعلق میابه چون خریدار حقوقی محسوب میشه
ولی برای افرادحقیقی و عادی(همان کسایی ک استخدام میکنیم) مالیاتی ندارد.

به همین علت ما دنبال ادم درستکار و مورد اطمینان میگردیم خرید های شرکتمون رو با پول خودمون برامون انجام بده محدودیت استخدام ده نفر هست فقط
اگه شما صرافی ایرانی دارید و داخلش خرید فروش داشتید برای خودتون عدد ۱ را ارسال کنید
و اگه شما تا به حال صرافی اینترنتی نداشتید و هیچی بلد نیستید بگید تا روش ثبت نام در صرافی آموزش دهیم
(اگر چیزی بلد نیستید آموزش هم داریم )

این متنی بود ک برام فرستادن خودشون

100درصد کلاهبرداری هست روشش به این صورته که

یه بنده خدایی بهشون میگه ارز میخوام اینا شماره کارت شما رو بهش میدن و میگن بهش پول بریز

بعد پول میاد حساب شما

شما ارز و میخرید و ارسال میکنید به یه کیف پول

ولی این کیف پول خریدار واقعی نیست و مال کلاهبر‌دار هست

شخص خریدار چپن هیچ ارزی دریافت نکرده از شما شکایت میکنه و شما محکوم میشید به رد مال 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792