2777
2789
عنوان

کیا امشب

143 بازدید | 13 پست

دلشون گرفته بیرون نرفتیم خونه موندیم واقعا بیرون رفتن خیلی خوبه یه همسایه مادرم اینا هستش به خدا کاشی کاره همیشه خونواده رو می‌بره بیرون اگه یه هفته پول نباشه فرض می‌کنه ولی بعضی مردا ماشین هست پول هست ولی نمیرن 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از ادما سیر باشی ترجیح میدی بشینی خونه باید دید صابون کیا یقشون خورده این شدن با معاشرت چیا سرشون اومده یا تو محل زندگیشون جو چطوریه.

بشخصه من توی تهران میرم بیرون بوی گل و حرفای رکیک روانمو میریزه بهم فقیری که دم رستوران میشینه فقیری که تو پارکه ....از دماغم میاد بیرون

فامیل و دوست زبون تلخ و چشم بد دارن برام

وقتی از ادما سیر باشی ترجیح میدی بشینی خونه باید دید صابون کیا یقشون خورده این شدن با معاشرت چیا سرش ...

درسته ولی ما رشت هستیم تو روستا سمت ما کودک کار نیست فقیرم کمه جاهایی تفریحی زیاده ولی خوب شوهرم بیرونی نیست کفتر بازه روزای تعطیل با اونا سرگرمه

من خیلی بیرون و دوست دارم روحیه آدم عوض میشه در ضمن الان باید بریم بیرون نه وقتی پیر شدیم به شوهرم میگم یه روزی پشیمون میشی ویاده حرف من میفتی یازده سال از من بزرگتره نمیدونم شاید سطح فکر من با اون فرق میکنه

بیرون یعنی کجا؟

با ماشین یه دوری بزنیم  همین شوهرم غذای بیرون و دوست ندارن هر جا بریم میام خونه نهار یا شام درست میکنم اهل خرج کردن الکی نیستم  ولی خوب چه کنم شوهرم بیرون و دوست نداره چه میشه کرد

با ماشین یه دوری بزنیم همین شوهرم غذای بیرون و دوست ندارن هر جا بریم میام خونه نهار یا شام درست میک ...

شوهرت تمام انرژی و وقتشو برای کفتراش میزاره برای همون میلی ب بیرون رفتن نداره

شوهر منم اوایل ازدواج کفتر باز بود 

یعنی جووووونش وصل کفتراش بود 

هرجا میرفتیم باید شب بخاطر کفترای همسرم برمیگشتیم خونه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
شوهرت تمام انرژی و وقتشو برای کفتراش میزاره برای همون میلی ب بیرون رفتن ندارهشوهر منم اوایل ازدواج ک ...

درسته من دیگه قید بیرون رفتن و زدم ولی خدارو شکر دخترم با کسی ازدواج کرده که بیرون رفتن و دوست داره واسه آرزوی من بود که لااقل دخترم خوشبخت بشه

درسته من دیگه قید بیرون رفتن و زدم ولی خدارو شکر دخترم با کسی ازدواج کرده که بیرون رفتن و دوست داره ...

خداروشکر عزیزم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼