چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
بگو چندساله باشوهرش مشکل داره پارسال درخواست طلاق داده ولی تمکین نکرده رای طلاق رد شده امسال میخاد ه ...
برای توافق طلاق ازجمله بخشش مهریه و نفقه باید دوطرفه باشه.و درخواست یه طرفه ممکنه اما باید مستنداتی داشته باشه ازجمله نقض یکی از شروط عقدنامه که هردوطرف امضاکردند
یه سوال دارم زمانی که کیفرخواست صادر شده قبل از صدور حکم قطعی ، میشه درخواست تامین کرد ؟ وهمچنین درخواست ممنوع الخروجی ؟
سوال بعدی اگر قاضی حقوقی قرار اناطه صادر کرد
میشه برای اینکه جلوگیری از اطاله دادرسی ، شاکی بعد از صدور کیفرخواست درخواست عفو کنه این عفو لطمه یی به پرونده حقوقی نمیزنه با وجود اینکه کیفرخواست صادرشده
سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
عزیزم من حقوق خوندم یه سوال دارم زمانی که کیفرخواست صادر شده قبل از صدور حکم قطعی ...
درخواست تامین خواسته طبق ماده 108قانون ایین دادرسی مدنی میتونه اما چهارشرط داره ازجمله اینک مستند ب سندرسمی باشه،خواسته در معرض تضعیع یاتفریط باشه...
درخواست ممنوع الخروجی هم طبق ماده23قانون اجرای محکومیتهای مالی میتونه واینم تازمان اجرای رای یا ثبوت اعسار محکوم علیه یا جلب رضایت محکوم له یا سپردن تامین مناسب یاتحقق کفالت مطابق قانون مدنی هستش