2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بگو چندساله باشوهرش مشکل داره پارسال درخواست طلاق داده ولی تمکین نکرده رای طلاق رد شده امسال میخاد همش ببخشه مهریه ونفقه اینا میتونه درخواست طلاق بده یه طرفه

این سوال دوستمه اگه میشه ج بدین 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بگو چندساله باشوهرش مشکل داره پارسال درخواست طلاق داده ولی تمکین نکرده رای طلاق رد شده امسال میخاد ه ...

برای توافق طلاق ازجمله بخشش مهریه و نفقه باید دوطرفه باشه.و درخواست یه طرفه ممکنه اما باید مستنداتی داشته باشه ازجمله نقض یکی از شروط عقدنامه که هردوطرف امضاکردند

برای بخشیدن مهریه وامثال ذلک باید دوطرفه باشه

برای توافق طلاق ازجمله بخشش مهریه و نفقه باید دوطرفه باشه.و درخواست یه طرفه ممکنه اما باید مستنداتی ...

خب اگه درخواست طلاق بده  چی؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

عزیزم من حقوق خوندم 

یه سوال دارم زمانی که کیفرخواست صادر شده قبل از صدور حکم قطعی  ، میشه درخواست تامین کرد ؟ و‌همچنین درخواست ممنوع الخروجی ؟ 

سوال بعدی اگر قاضی حقوقی قرار اناطه صادر کرد 

میشه برای اینکه جلوگیری از اطاله دادرسی ، شاکی بعد از صدور کیفرخواست درخواست عفو کنه این عفو لطمه یی به پرونده حقوقی نمیزنه با وجود اینکه کیفرخواست صادرشده 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان
عزیزم من حقوق خوندم  یه سوال دارم زمانی که کیفرخواست صادر شده قبل از صدور حکم قطعی   ...

درخواست تامین خواسته طبق ماده 108قانون ایین دادرسی مدنی میتونه اما چهارشرط داره ازجمله اینک مستند ب سندرسمی باشه،خواسته در معرض تضعیع یاتفریط باشه...

درخواست ممنوع الخروجی هم طبق ماده23قانون اجرای محکومیتهای مالی میتونه واینم تازمان اجرای رای یا ثبوت اعسار محکوم علیه یا جلب رضایت محکوم له یا سپردن تامین مناسب یاتحقق کفالت مطابق قانون مدنی هستش

درخواست تامین خواسته طبق ماده 108قانون ایین دادرسی مدنی میتونه اما چهارشرط داره ازجمله اینک مستند ب ...

همزمان دو تا دعوا مطرح شده یه کیفری یه حقوقی

توی مدنی درخواست تامین داده مال هم توقیف شده 

الان توی کیفری کیفرخواست صادر شده و پرونده فرستاده شده دادگاه تا تشکیل جلسه و حکم طبیعتا طول میکشه 

الان میشه درخواست ممنوع الخروجی کرد  و گذاشتن یه تامین دیگه ؟ 

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان