قبلا همه حسودژ زندگی من می خوردن خیلی خوب بود ولی الان بخاطر وضع بد اقتصادی همش با شوهرم دعوا می کنم دوتامون کارمندیم می بینم اونایی که وضعشون خوب نبود چقدر پیشرفت کردن هم خانداده خودم هم شوهرم همع بهنر از ماشدن راحت تر زندگی می کنن ما دوتامون کارمندیم .ولی وضع اقتصادیمون خیلی بدشده چند مدت پیش شوهرم تو دعوا بم گفت ج ن ده نه مسافرتی نه چیزی یه چیزی و بخوایم بخریم صد تا قسط و وام باید بدیم تازه دیگه وام هم نمی دن یه چیزو ما باهزار زحمت می گیریم اونا خیلی راحت می گیرن پشیمونم از ازدواج بچه هم دارم مجرد بودک حداقل آزاد تر بودم خودم مسافرت می رفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هردو کارمندید باید خدا رو شکر کنید...الان تو کارتم فقط یک ملیون هست شاغل نیستم این پولو باید تا اخر پاییز سازمان دهی کنم...چقد به این ور و اون در زدم شاغل بشم😔
زندگی خودت رو بخاطر گرانی و تورم خراب نکن ما هم این مشکل رو داریم فکر کنم فقط مشکل گرانی نباشه ممکنه یک چیزای دیگه هم در زندگی دردسر ساز باشه از آنها دوری کنید هر دوتان
مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....