2777
2789

لطفا فحشم ندین می دونم حسودم.

قبلا همه حسودژ زندگی من می خوردن خیلی خوب بود ولی الان بخاطر وضع بد اقتصادی همش با شوهرم دعوا می کنم دوتامون کارمندیم می بینم اونایی که وضعشون خوب نبود چقدر پیشرفت کردن هم خانداده خودم هم شوهرم همع بهنر از ماشدن راحت تر زندگی می کنن ما دوتامون کارمندیم .ولی وضع اقتصادیمون خیلی بدشده چند مدت پیش شوهرم تو دعوا بم گفت ج ن ده نه مسافرتی نه چیزی یه چیزی و بخوایم بخریم صد تا قسط و وام باید بدیم تازه دیگه وام هم نمی دن یه چیزو ما باهزار زحمت می گیریم اونا خیلی راحت می گیرن پشیمونم از ازدواج بچه هم دارم مجرد بودک حداقل آزاد تر بودم خودم مسافرت می رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردو کارمندید باید خدا رو شکر کنید...الان تو کارتم فقط یک ملیون هست شاغل نیستم این پولو باید تا اخر پاییز سازمان دهی کنم...چقد به این ور و اون در زدم شاغل بشم😔

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

زندگی خودت رو بخاطر گرانی و تورم خراب نکن ما هم این مشکل رو داریم فکر کنم فقط مشکل گرانی نباشه ممکنه یک چیزای دیگه هم در زندگی دردسر ساز باشه از آنها دوری کنید هر دوتان

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

عین ما بخدا شوهرم برا ساخت ی خونه اونم تو پرت ترین جا روستا از شکم و لباس وووووو زده 

ولی بعضیا همه چیزو دارن. کاش زمان برمیگشت عقب کااااااش

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
عین ما بخدا شوهرم برا ساخت ی خونه اونم تو پرت ترین جا روستا از شکم و لباس وووووو زده ولی بعضیا همه چ ...

بعد می بینی پیرشدی هیچ کس ندید این همه فداکاری وهمه راحت رفتن این مسیرو اونوقت حالت می گیره

بعد می بینی پیرشدی هیچ کس ندید این همه فداکاری وهمه راحت رفتن این مسیرو اونوقت حالت می گیره

دقیقاااا الانم شوهرم میگه چیکار کردی و فلان 

بخدا دلم پره کاش یکی بود میشد باهاش حرف زد و سبکککک شد ولی حیف.... 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم