2777
2789
عنوان

از بین میره🥲🥲

101 بازدید | 12 پست

ترک های که بخاطر لاغری به وجود میاد از بین میره؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

واسه من نرفته

چه اقداماتی براش انجام دادی؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

عه..

نه 

دیدی خانما بعد از زایمان شکمشون ترک میزنه و اغلب از بین نمیره، برا لاغری و اینام همینطوره معمولا

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

نه دیدی خانما بعد از زایمان شکمشون ترک میزنه و اغلب از بین نمیره، برا لاغری و اینام همینطوره معمولا

اخه اگه براش اقدامات انجام بدی چی؟

اخه اگه براش اقدامات انجام بدی چی؟

والا تجربه ای نداشتم اما فک کنم ترمیم کننده و اینا تا حدودی برطرف میکنه

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

چه اقداماتی براش انجام دادی؟

اره عزیزم باید با پماد اد چربش کنی.

از بین میرن.

از یخ هم میتونی استفاده کنی..

من چند تا زایمان داشتم. اصلا جای چروک ندارم..شما که جونتر از منی عشقم

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

اره عزیزم باید با پماد اد چربش کنی.از بین میرن.از یخ هم میتونی استفاده کنی..من چند تا زایمان داشتم. ...

واییی مرسی خاله 

ولی قدیمی شدن ترک هاش سفیدن

واییی مرسی خاله ولی قدیمی شدن ترک هاش سفیدن

خوب میشن سعی کن مدام چربش کنی با پماد اد ..و یا ترمیم کننده پوست ...شکممیدید میدیدیاااا .

نمیگم جای چروک نداره ..داره ولی  کم شدن...

پوست وقتی چرب بشه جای چروک.نمیندازه عزیزم 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

خوب میشن سعی کن مدام چربش کنی با پماد اد ..و یا ترمیم کننده پوست ...شکممیدید میدیدیاااا .نمیگم جای چ ...

مرسی عشقم