2789
عنوان

نمیدونم ولی 💔

56 بازدید | 6 پست

پدر و مادر بد یه درده پدرومادر خوب هزار درده 

وقتی بد باشه ازش بدت میاد حس خوبی بهش نداری 

و اونقدر وابستش نیستی و خیلی دوست داری مهاجرت کنی و تنها باشی اما وقتی خوبه همش ترس از دست دادنش داری عذاب وجدان هر رفتاری بدی که باهاش کردی داری وابستشونی و شاید بخاطر این یه مورد مهاجرتم نکنی وقتی میبینی دارن پیر میشن درد میکشی 

و وقتی یکیشونو از دست بدی نابود میشی💔

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بدترش اینه ک اگه بد باشن تا وقتی هستن دلت ازشون پره یه روز خوش باهاشون نداشتی بعد وقتی از دنیا برن حالت خیلی خرابه انگارهیچی از فرزند بودن نفهمیدی انگار هیچی از خانواده نفهمیدی

بدترش اینه ک اگه بد باشن تا وقتی هستن دلت ازشون پره یه روز خوش باهاشون نداشتی بعد وقتی از دنیا برن ح ...

ولی بنظرم اونطوری خیلی بهتره لااقل برای من حس میکنم بهتره چون خیلی ترس از دست دادن دارم چون کسی دیگه به خوبی پدرم نیست برام هیچ انسان و هیچ مرد و زنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ولی بنظرم اونطوری خیلی بهتره لااقل برای من حس میکنم بهتره چون خیلی ترس از دست دادن دارم چون کسی دیگه ...

بزای منم ضربه ای ک مادرم بهم زد هیچ کس نمیتونست بزنه 💔

خدا سایه پدرمادرتو برات حفظ کنه عزیزم قدرشونو بدون

بزای منم ضربه ای ک مادرم بهم زد هیچ کس نمیتونست بزنه 💔خدا سایه پدرمادرتو برات حفظ کنه عزیزم قدرشونو ...

من ۱۵ سالمه مادرمو ۱۱ سالگی از دست دادم 

پدرم برام مادری هم کرده