دقت کردین بعضی دخترا هستن نه خوشگلن، نه تحصیلات آنچنانی ندارن، نه کار دارن، نه حتی روابط اجتماعی خوبی دارن ولی هزار تا خواستگار دارن. بعضی دختر ها هم هستن همه چیز تموم هستن یا خواستگار ندارن، یا کیس خیلی خوبی نمیاد سراغشون.
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون دختری ک سطحش بالاست اعتماد ب نفسشم بالاست و هر کسی رو در حد خودش نمیدونه اون خواستگار هم میدونه اگه بره خواستگاریش اون دختر بهش جواب رد میده ولی دخترایی ک سطح بالایی ندارن هر کسی از راه برسه میره خواستگاریش،اینه فرق بین دخترای سطح بالا و متوسط
چون یکی مثل من نه خودش چیزی داره نه خانوادش چیزی دارند..کی خواستگاری دختری میره که هزاران تا مریضی د ...
چیزی که شما گفتید ربطی به پست من نداشت، میگم دختره چیز خاصی نداره، ولی خواستگاراش پاشنه ی در رو درآوردن. برعکسش یا خواستگار نداره یا اون کیس خیلی خوب سراغش نمیاد. ان شالله شما یه بخت خوب نصیبتون بشه
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»