مریبانوخ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 683 عنوان راه ترک گناه 131 بازدید | 14 پست راهکارهای ترک گناه:تقویت ایمان و باورهای دینی:با مطالعه قرآن و احادیث، شرکت در مجالس مذهبی و تفکر در آیات الهی، میتوان ایمان خود را تقویت کرد و به اهمیت ترک گناه پی برد.افزایش آگاهی دینی:با مطالعه کتب و مقالات دینی، شرکت در کلاسهای آموزشی و مشورت با علما و روحانیون، میتوان اطلاعات خود را درباره گناهان و عواقب آنها افزایش داد.دوری از محیطهای گناهآلود:دوری از مکانها و افرادی که زمینهساز گناه هستند، میتواند از ارتکاب گناه جلوگیری کند.توجه به عواقب گناه:با تفکر در عواقب دنیوی و اخروی گناه، میتوان از ارتکاب آن باز ایستاد و به عواقب ناگوار آن توجه کرد.توسل به دعا و استغفار:دعا و استغفار به درگاه خداوند، میتواند انسان را در ترک گناه یاری رساند و از عواقب آن در امان دارد.انجام کارهای خیر:انجام کارهای خیر و نیکو، میتواند انسان را از گناه دور کند و به سوی کمال سوق دهد.توجه به لذتهای حلال:با توجه به لذتهای حلال و مشروع، میتوان از لذتهای حرام و گناه آلود دوری کرد.ورزش و تفریحات سالم:ورزش و تفریحات سالم، میتواند انسان را از افکار منفی و وسوسههای گناه دور کند.مطالعه کتاب و مقالات:مطالعه کتاب و مقالات در زمینههای مختلف، میتواند به افزایش آگاهی و رشد فکری انسان کمک کند و او را از ارتکاب گناه باز دارد. 1404/05/24 | 16:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__متغیر__ عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 676 کلا عزیرم دین را که بگذاری کنار گناه نمیکنی چون منطقی شدی!
مریبانوخ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 683 راه ترک وسواس ندارین 🥲 با خانواده ات وقت بگذرون
مریبانوخ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 683 کلا عزیرم دین را که بگذاری کنار گناه نمیکنی چون منطقی شدی! بله درست هست
گلشادونه عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 3528 الان میفرستم البته میدونم وسواس از شیطانه ولی واسه من ارثی نمیدونم چه کنم هعف شیطان ارثی بهمون حمله میکنه البته بیشتر از دست رفتار های بابام خسته میشم بنظرت حتی اگه ارثی باشه میره ؟ کاربری دست دو نفره 🎀
ریحون_خسته عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 100 من به حدی به مرگ و قیامت جدیدا فکر میکنم خیلی نا امید شدم چیکار کنم منو داره از پا در میاره
گلشادونه عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 3528 با خانواده ات وقت بگذرون هع😂 بابا خانواده رو ول کن بی منطق افسرده بابام وسواس خیلی دیگه فیر منطقی داره اونارو اصن ولکن تو اتاق خودم حالم خوشه کاربری دست دو نفره 🎀
مریبانوخ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 683 البته میدونم وسواس از شیطانه ولی واسه من ارثی نمیدونم چه کنم هعف شیطان ارثی بهمون حمله میکنه البته ب ... نمیدونم عزیزم اگر چیزی ارثی باشه باید برید دکتر از محیط های گناه آلود دوری کنید حتی از خانواده
مریبانوخ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 683 هع😂 بابا خانواده رو ول کن بی منطق افسرده بابام وسواس خیلی دیگه فیر منطقی داره اونارو اصن ولکن تو ا ... حق داری
مریبانوخ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 683 من به حدی به مرگ و قیامت جدیدا فکر میکنم خیلی نا امید شدم چیکار کنم منو داره از پا در میاره عزیزم چیزایی انجام بده که خوشحال میشی