میخوام اقدام کنم به بارداری دکتر رفتم چکاپ کرد گفت مشکلی نیست اما فقط ی بسته قرص پرگناکر داد گفت بخور اقدام کن پس چرا میگن سه ماه قبل فولیک اسید بخورین؟
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
آره باید بخوری.دکتر ب من یدوفولیک داد ک هم ید داره و هم اسیدفولیک
انشاالله چن ماه دیگه اقدام😆
مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!
فولیک اسید رو اگر از یه ماه قبل شروع کنی به خوردن درصد سقط جنین رو پایین میاره .شما از امشب شروع کن به خوردن
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
فوليك اسيد براي تقويت سيستم ايمني و اعصاب نوزاد هست و البته براي بهتر كردن وضعيت كم خوني خانمها هم اين دارو تجويز ميشه. ميتوني دكتر ديگه اي هم بري چك كنن، ولي شايد چون كم خوني نداشتي ايشون حرفي نزدن.
Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris