2777
2789

بنا ب شرایطی ازدواج مجدد کردم و یک دختر دارم 

دست بالم خالیه بنظرتون قطع میکنن  چطور با مدد کارم صحبت کنم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

مگه چقدر میدن. اگه باز دست و بالا خالیه چرا ازدواج کردی باهاش

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چقدر میدن. اگه باز دست و بالا خالیه چرا ازدواج کردی باهاش

عزیزم  شرایط مالیم خوب نبود  الان با همسزم ازدواج کردم بد نیس ولی نمیخام از مولش واس دخارم هزینه کنم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

لااقل به یک پولدار شوهر میکردی که ترسی از حذف شدن نداشته باشی

پولدار اخه خرفای میزنید شماوالان میتونید خواستگاررپولدار پیدا کنید  اصلا شاید طرف پولدار باشه ولی نخادت مگ زوره 

خواستگار پولدار  خر پول داشم طایفه خوبی نبودن گلمــ    میدونم  خیلی خانوادش نارحتن قبولش نکردم  چون پولدار بود ـ  مدام زنگ  ک کی بیام بهت حلقه بیاریم  مدام خوشبختت میکنم عاشقتم    مامانش مدام قربون صدقه من میرفت    هی زنگ   اخرربار   زنگ زد 

بهش گفتم  امار اینطوری دادن بهت   میگفت ن حسودن مردم   

گفتم اگردمیخای بله رو بگم     بهم خونه ب نامم بزن ــ

خلاصه  قبول نکرد ولی باز زنگ دیگه  من قبول نکردم

ازدواجت داخل سامانه ثبت میشه برا تو قطع میشه اما دخترت نه

چطور ب مدد کارم بگم حذف نکنه از منو   بنظزتوت قبول میکنه

چطور ب مدد کارم بگم حذف نکنه از منو بنظزتوت قبول میکنه

نه عزیز کمیته امداد برای خانمای بی سرپرست هست تو الان ازدواج کردی 

برا دخترت هم از پدرش خرجش رو بگیر 

یا زمان ازدواجت باید شرط میکردی با شوهرت که خرج دخترت هم بده

به دلم افتاده روزای خوب در راهه