2777
2789
عنوان

بوی بد پا

154 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها پاهای من بوی وحشتناک ترشیدگی میگیرن وقتایی که اسپرت میپوشم .یعنی اگر برم مهمونی جایی.ابرو ریزی میشه.بیرون بودم که مادر شوهرم زنگ زد میاد خونه ما.همزمان با هم رسیدیم خونه .پاهای من بوی شدید گرفته بود .همش میگفت مرجان چه بویی میاد .نمیدونم فهمیده بود یان😔اگه راهکاری دارید بگید 

ی پودری هس میریزن تو کفش امتحان نکردی؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگند وقتی باکتری های کف پا زیاد میشه این اتفاق میوفته 

برای شما شاید اگر حداقل یک ماه هفته ای یک یا دوبار حمام آب نمک کف پا انجام بدی درست بشه 

مثلا یک تشت پر آب کنید و نمک بریزید داخلش طوری که شور بشه آب و حدود ده دقیقه یا ربع ساعت پا رو بذارید تو اون تشت 

برای کفش هاتون هم اگر خراب نمیشه یک بار بشورید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

چه پودریه؟

اسمشو نمیدونم ولی عطاریا دارن،،، بهشون بگی برا بوی پا میخوام خودشون میدونن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

نه اسمش چیه .البته یه بار یکی بهم گفت جوش شیرین بریزم .ولی فقط یکی دوروز تاثیر داشت

اسمشو نمیدونم ولی عطاریا دارن،،، فکر کنم مرتب باید بریزی

میگند وقتی باکتری های کف پا زیاد میشه این اتفاق میوفته برای شما شاید اگر حداقل یک ماه هفته ای یک یا ...

اخه من به خودمم میرسم هر روز دوش میگیرم .پدیکور هم میرم .اصلا به قیافم نمیخوره پاهام بو بده

باید امتحان کنی ولی از قدیم برای بوی پا حنا رو میگفتنجدا از این کلی خاصیت دارهمن مرتب میزارم البته ن ...

یعنی تا حالا پیش نیومده برا خودتون پاهاتون بو بگیره وقتایی که از بیرون برگشتید