2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم لوزه چند بودم 

ولی عمل کردم عمل راحتیه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

لوزه بینی هست مال من گلوم بزرگ نیس

درکل فقط میدونم عمل لوزه راحته

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چون بزرگه خلط آورهنفسم میگیره حس سنگینی و درد داره

من یه بار ۸ سالم بود لوزه مو عمل کردم

بعضی موقع ها ته گلوم سفیده....چند وقت ناشتا آب ولرم میخورم پاک میشه

ولی بازم یه مدت بعد میاد

شاید واسه توام اینجوری کنترل بشه

من اون موقع عمل کردم چون میزد به گوشم و گوش درد شدید و گلودرد شدید داشتم

شاید بلغمی شدی؟صبح زود بیدار میشی؟

سردی زیاد میخوری؟

من یه بار ۸ سالم بود لوزه مو عمل کردمبعضی موقع ها ته گلوم سفیده....چند وقت ناشتا آب ولرم میخورم پاک ...

من نه صبح زود بیدار نمیشم

عکس گرفتم از لوزه هام دکتر گف لوزه بینیت بزرگه اگ اذیت شدی برو عمل کن

اکانت تعطیل