2777
2789
بنظرت چی خوبه برای تقویت استخوان بندی بدن من ضعیفه استخونام

اگه شما میخواین با ورزش بدن خودتون رو قوی بکنین 

ورزش های رزمی مناسب هستند مثل تکواندو ، کاراته، جوجیتسو ،بوکس و... بخاطر اینکه نسبت به خیلی از ورزش های دیگه تمرینات سخت تری دارن و اگر هم که شما علاقه ندارین یا شرایطش رو ندارین میتونیم ورزش های مثل شنا،یوگای قدرتی،بدنسازی،پارکور و دوچرخه سواری انجام بدین که برای قدرت بدنی و سلامتی خیلی عالی هستن ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدومش برای دفاع شخصی بهتره؟

ببینید ورزش های رزمی همشون برای دفاع شخصی مفید و موثری هستن ولی بستگی به خودتون هم داره و سبکی که داخل اون ورزش انتخاب میکنید مثلا در کاراته سبک کیوکوشین برای دفاع شخصی موثره یا سبک هایی از تکواندو و ... اما اگر هدف شما بصورت کلی دفاع شخصیه توصیه بنده این هستش که کلاس دفاع شخصی برین چون داخل ورزش های رزمی اکثرا انگیزه دفاع شخصی کافی نیست چونکه یادگیری اونها ممکنه هستش طولانی بشه و همه چیز اون مثل فرم ها و پومسه و... بدرد دفاع شخصی نمیخوره پس اگر انگیزه شما فقط دفاع شخصی در سریع ترین زمانه توصیه من خود کلاس دفاع شخصیه

ببینید ورزش های رزمی همشون برای دفاع شخصی مفید و موثری هستن ولی بستگی به خودتون هم داره و سبکی که دا ...

خودم دوستدارم بدنم سالم باشه و دفاع شخصی هم یاد بگیرم 

نه اینکه اگر کسی مزاحمم شد مثل ماست نگاهش کنم و جیغ بزنم

خودم دوستدارم بدنم سالم باشه و دفاع شخصی هم یاد بگیرم نه اینکه اگر کسی مزاحمم شد مثل ماست نگاهش کنم ...

خب در این صورت میتونید ورزش دفاع شخصی برین ولی شما به ورزش های رزمی علاقمند هستین؟ یا ورزش رزمی بخصوصی دوست دارین؟ و چند سالتونه چون به سنتون هم مربوطه

نزدیک21دیرنیست؟برای رزمی علاقه شدید به بوکس دارم دلم دستام قوی بشه

نه عزیزم نگران نباش شروع بوکس تو این سن دیر نیست خیلی از قهرمان ها حتی دیرتر هم شروع کردن 

اما باید بصورت مستمر تمرین بکنی و اتفاقا بوکس جزو بهترین ورزش ها داخل قدرت بدنی و دفاع شخصیه

البته با وجود مزایای خوب ،بوکس معایبی هم داره که باید اونها رو هم درنظر بگیری مثلا آسیب های فیزیکی احتمالشون زیاده هرچند ورزش های رزمی همه زیاد آسیب زننده هستن اما بوکس به صورت خیلی می‌تونه آسیب بزنه و احتمال شکستن فک ، بینی و ... داخلش هست 

اما اگر بصورت استاندارد ، بهمراه مربی و باشگاه خوب و ... انجام بدیم خیلی خوبه ☺️