2777
2789
عنوان

بیاید کمک لطفا

35 بازدید | 1 پست

من ۱ سال تو رابطه بودم خیلییی همو دوس داریم قصدمون جدی بود

این ب من خیلی دروغ گفته بود بخشیدم ولی بازم فرصت دادم این چن شب پیش ب من گفته خیلی خستس میره بخوابه ساعت ۱۰ شب بود ولی اون سابقه نداشت حتی تو خسته ترین حالت این موقع بخوابه 

من قبول کردم گفتم برو بخواب فلان شب بخیر گفتیم فردا صبح تا ساعت ۱ ظهر منتظر موندم دیدم ازش خبری نیس پیام دادم گفتم خوایی یا داستان دیگه ای برام داری چن دیقه بعد جواب داد گفت تا ۱۱ و نیم خواب بودم بعد اومدم کارواش من حس کردم ک دروغ میگه بهش گفتم از کارواش عکس بده رفت عکس چن ماه پیشو داد بعد دعوامون شد اینا بعد ویدیو مسیج داد توش داشت با رفیقش از گردش برمی‌گشت گفت واقعیت منم فشار روم بود عصبی شدم رد دادم قول داده بود دیگ بهم دروغ نگه فحشش دادم گفتم لیاقت نداری روح و روان منو فلان کردی بی ذاتی فلان منت گذاشتم بعد ۱ روز من پشیمون شدم از حرفام نباید انقد بد حرف میزدم اومدم التماس کردم خواهش کردم ۱ فرصت دیگ ب دوتامون بده اول داد بعد فرداش گف نمیتونم دلم میخاد بمونم ولی مغزم نمیزاره کلی التماس کردم گف با همون حرفت ک گفتی میرم با یه آدم بی ذات کسی نمیمونه همه چیو تموم میکنم خدافظی کردیم بخدا ما دوتامون همو دوس داریم میدونم عاشقمه

دیدم یه پستو لایک کرده دختری ک عاشقت باشه بعد کات موهاشو کوتاه میکنه حتی موهامم کوتاه کردم استوری گذاشتم دید رو موهام خیلی حساس بود 

بعدش اومد ویس داد گف من بی لیاقت و بی ذات بودم نباید میزدی اوارم کردی دلبر و اینا با موتور بود میخواس بلایی سر خودش بیاره کلی التماس کردم با زبون خوش حرف زدم قربون صدقش رفتم صبح گفت زندم 

بعدش کلی حرف زدیم بازم خدافظی کرد نموند

رفیقشم بهم پیام داد گفت حالش خیلی بده چیشده اینا تعریف کردم بعد اونم باهاش حرف میزنه 

خیلی همو دوس داریم عشقش بهم ثابت شده ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه دلش شکسته نمیدونم کی درس میشه کی اعصابش آروم میشه برمیگرده

ته قلبم امید دارم برمیگرده اصن باورم نمیشه

میگن عشقای واقعی بعد کاتم برمیگردن ینی میاد

بچه لطفا راه کار بدید درس شه نگید ولش کن چرا خودتو بی ارزش کردی فلان بگید چیکار کنم چی بگم درس شه اون شکسته🙏

خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به

خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی