2777
2789
عنوان

ژل لب زدم پشیمونم

151 بازدید | 13 پست

بچه ها الان تقریبا یه روزو نیمه که اینکارو کردم قشنگ افسرده شدم کلا۶دهم سی سی زدما ولی خیلی پشیمونم کسی تجریه داشته بگه کمتر میشه چقدره جذب میشه چیکار کنم زود جذب شه نمیخوام اصلا نورامیس زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورمه چند روز دیگه خودشو‌نشون میده

به چهره ی جدیدت عادت نکردی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

دوست من یک سی‌سی زد اولش حجمش زیاده یه چندروز بعد خیلی میخوابه

من یکی از دوستام حتی رژ لب دائم هست اسمشم یادم رفته از اونا زد انگار یک سیسی ژل زده بود یکی دو روز طوب کشید بخوابه

بزار بخوابه ورمش خیلی خوشگل میشه به اندازه زدی

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

عزیزم ورمهفرداش دقیقاً لبات مثل لبایی میشه که زنبور نیش زده دیدمبعد یک هفته جا میفته خیلی قشنگ میشه

حالا ازون ورم مامانم منکه گفتم نکن متکه گفتم فلان واقعا رو مخم میرن

خداکنه اللن میخوام برم حموم زیراب دآغ

نریا خوب نیس من مدت ها کلینیک کار میکردم نکن این کارو

تا سه روز اب داغ ممنوعه عزیزم حتی چایی داغ ژلت خراب میشه یا ممکنه ی تیکه گلوله شه نکن