2789
عنوان

کمک کمک کمک🥲🥲

253 بازدید | 20 پست

ساعت 3 باید راه بیفتیم بریم جایی تا شبم اونجاییم

و قبلش باید برم لوازم التحریری یه سری کتاب و اینا بخرم. 

منتها تیپم مناسب نیست مثلا خیلی مجلسی طوره و اینا

نمیتونمم بابامو بفرستم تکی بگیره چون چاپ سال جدید و انتشارات و ایناشو باید چک کنم خودم

چیکارکنم؟ 🥲

همین امروزم باید بگیرم نیازشون دارم واسه فردا

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه چادر سرت کن برو بگیر بیا😁

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

مانتو بپوش روی لباست کفشاتم توی ماشین عوض کن ..

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مانتو بپوش روی لباست کفشاتم توی ماشین عوض کن ..

کفشام که کتونیه اون اوکیه

لباسم حالت شومیز و دامن طور داره

موهامم بازه

🤣🤣🤣چادرم کجا بود

ای بابا😅😅

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

خب دامن شومیز ک اوکیه ک ...

من باشم سرلختم میرم ولی شما حساسی یه شال بنداز دیگه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

این استایل عادی دخترا تو شهره چه عیبی داره اینطوری بری بگیری

منم تهرانم

کلا تیپم همینه ولی خب چون مرکز شهر نیستیم که دیگه خیلی خیلی بخواد عادی باشه معمولا تو لوازم التحریریاش یه ذره هرجور بخوایم حساب کنیم تیپش مناسب نیست و خب شاید خیلی نگاهم کنن معذب میشم. چون یکم بالاتر از مچ پامم معلومه و لباسمم تا آرنجمه موهامم میخوام باز بذارم

خب با همون تیپ برو اشکالش چیه

تا بالای مچ پام معلومه لباسمم تا آرنجمه موهامم باز بازه

یه جوریه بالاخره تو اون فضا تو چشمم معذب میشم