کلا یجوری شماها راحب بچه آوردن بقیه نظر میدین انگار س.. کی باشین
با همه ام. چه اونی که میگه زیاد بیار چه اونی که میگه نیار
آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید
اگر درباده پوشش و وضع ظاهری جامعه حرف بزنیم میگن سرتون رو از باسن مردم بکشید بیرون زندگی شخصی هرکس به خودش ربط داره ،یعنی اون پوشش که جامعه رو تحت تاثیر خودش قرار میده رو زندگی شخصی خودش میدونن ،اما اگه یه خانواده ای صلاح و مصلحتش بدونه ۴تا،۵ تا بچه بیاره این زندگی شخصی خودش نیست و به تمام جامعه مربوط میشه و همه میتونن راجع بهش نظر بدن ! تنها چیزی که تو تعداد بچه های یک خانواده میتونه به دیگران مربوط بشه تربیت اون بچه ها هست اگر کسی میتونه درست بچه تربیت کنه ۱۰ تا هم بیاره نه تنها بد نیست بلکه خیلیم خوبه اما اگر تو تربیت بچه موفق نباشی قارونم باشی یه دونه بچه ام زیاده والسلام