2777
2789

سهمیه بنزین هم قطع میشه 

یارانه به کنار 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه کالابرگ نگرفتی قطعا بین دهک ۸تا۱۰هستی چون کالابرگ تا دهک ۷هست بله شنیدم که معاون پزشکیان میگف تا شهریور میخواد قطع بشه ماهم دهم ۸ایم درصورتی که وضع مالی مون متوسط رو به پایینه ومن واقعا به این پول نیاز دارم 

از طریق شماره تلفن همرا سرپرست وارد سایت حمایت شوببین دهک چندیمیتونی اعتراض هم بزنی

اعتراض میزنی بجای اینکه دهک وبیارن پایین میبرم بالا خواهرم اعتراض زد دهکشون از ۸به ۱۰افزایش یافت

اعتراض میزنی بجای اینکه دهک وبیارن پایین میبرم بالا خواهرم اعتراض زد دهکشون از ۸به ۱۰افزایش یافت

خب ببین ما اول بررسیش میکنیم مشکلش میگم

بعد باید دهک میزنی

مال مامانم ۸ بود 

خواهرمو جدا کردیم اعتراض زدیم ۵ شد

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

خب ببین ما اول بررسیش میکنیم مشکلش میگمبعد باید دهک میزنیمال مامانم ۸ بود خواهرمو جدا کردیم اعتراض ز ...

کافیه کارت خوان داشته باشی دهک و بین ۸تا۱۰میزنن من همسرم شغلش آزاده مغازه کارت خوان داره گردش حسابش زیاده ولی بخدا که همش سود نیست که بلکه سرمایه اس بعضی ماهها حتی ما ضرر هم داریم ولی دهکمون شده ۸

کافیه کارت خوان داشته باشی دهک و بین ۸تا۱۰میزنن من همسرم شغلش آزاده مغازه کارت خوان داره گردش حسابش ...

اره دقیقا کارتخوان و گردش حساب چک میکنه سریع دهک

میبرن بالا

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖