2821
2789
عنوان

دوستان بیاید

107 بازدید | 23 پست

من میدونم ک رلم ی رل دیگه داره و بهم خیانت میکنه بنظرتون برم بهش بگم و بعد بلاکش کنم یا هیچی نگم و بلاکش کنم ؟

من میگم ک برم بهش بگم ک بهم خیانت کردی و اینا بعد بلاکش کنم نظر شما چیهه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو و بدون اینکه منتظر جوابی باشی از همه جا بلاکش کن

دقیقا 

نه اول میگم ک منو ب اکانتت وصل کن اگه نکرد مدرکو بهش نشون میدم و از همه جا برای همیشه بلاکش میگنم 

دقیقا نه اول میگم ک منو ب اکانتت وصل کن اگه نکرد مدرکو بهش نشون میدم و از همه جا برای همیشه بلاکش می ...

اینکارا خودت اذیت می‌کنه فقط. تو که حقیقت فهمیدی دست اونم رو شده. شک نکن ازت میخواد که بمونی و عذر خواهی می‌کنه شگردشون همینه

اینکارا خودت اذیت می‌کنه فقط. تو که حقیقت فهمیدی دست اونم رو شده. شک نکن ازت میخواد که بمونی و عذر خ ...

نمیمونم بهش میگم ک منو ب اون اکانت دیگت وصل کن اگه وصل کرد ک هیچی اگرم نکرد کات میکنم بلاکش میکنم

نمیمونم بهش میگم ک منو ب اون اکانت دیگت وصل کن اگه وصل کرد ک هیچی اگرم نکرد کات میکنم بلاکش میکنم

الان تو مطمئنی بهت خیانت کرده یا شک داری؟

اون اصلا می‌تونه اکانت مجازی داشته باشه و تو خبر نداشته باشی 

الان تو مطمئنی بهت خیانت کرده یا شک داری؟اون اصلا می‌تونه اکانت مجازی داشته باشه و تو خبر نداشته باش ...

پروف ست گذاشته بود  اخه با اون اکانتش 😐😂

الان تو مطمئنی بهت خیانت کرده یا شک داری؟اون اصلا می‌تونه اکانت مجازی داشته باشه و تو خبر نداشته باش ...

آخه بهش پیام دادم گفتم ک منو ب اون اکانتت وصل کن بنظرت پاک کنم پیامو؟

پروف ست گذاشته بود اخه با اون اکانتش 😐😂

اسی من میگم به خودش بگو و ببین واکنشش چیه 

اگه گارد گرفت دعوا راه انداخت مظلوم نمایی کرد یا اومد گفت تو شکاکی بد دلی یا هر واکنش هیجانی دیگه یعنی خیانت کرده الآنم دنبال اینه تو رو متهم کنه 

ممکنه بهت بگه این پروفو گذاشتم بخاطر تو یا هر بهونه دیگه