2777
2789

پسرم چهار ماهشه صبحا بیدار میشه انگشت میکنه تو چشمم منم بیدار میکنه و بعد میخوابه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پاهام اینجوری میشه دوس دارم همش یکی پاهامو لگد کنهنمیدونستم پای بیقرار اینجوریه🥲

آره دوست داری همش یکی لگد کنه، مال من امشب شدید شد بخدا چشمام پر حال ، دستام هم اینجوری شده ، از یک طرف معده ام به خدا خسته سدم

دکترنرفتی؟ نگفت از چیه؟ جالبه وقتی حرف میزنی کمتر میشه این احساس درست وقتی میخای بخوابی میاد سراغت

نه دکتر نرفتم. آره فقط موقع خواب اذیت می کنه مخصوصا اگه خواب رفتن آدم طول بکشه. تو طب سنتی میگن از علایم افزایش سودا تو بدن هست، سودابر میدن

آره دوست داری همش یکی لگد کنه، مال من امشب شدید شد بخدا چشمام پر حال ، دستام هم اینجوری شده ، از یک ...

🥲🥲🥲

دکتر چرا نمیری؟! مگنیفورت استفاده کنی بهتر میشی

من دکتر بهم داده بود تأثیر داشت

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نه دکتر نرفتم. آره فقط موقع خواب اذیت می کنه مخصوصا اگه خواب رفتن آدم طول بکشه. تو طب سنتی میگن از ع ...

ببین امتحان کردم وقتی زیاد تو آب هم هستی یا روزی چند بار حموم میری شدیدتر میشه ، خیلی احساس بدی، الان با سال محکم بستم خیلی بهتر شد

من هر شب دیر میخوابم 

امشب گفتم کلا لایف استایلمو تغییر بدم 

ساعت ۱۱ رفتم خوابیدم 

۱ونیم  بابام داشت با صدای بلند توی اکسپلور می چرخید از خواب پریدم 

دوباره بعد یکساعت خوابم برد

ساعت ۴ یه سوسک اومده بود توی خونه مجددا از سر و صدا از خواب پریدم دیگه خوابم نبرد

خلاصه که تغییر لایف استایل و سبک زندگی سالم به من نیومده واقعا😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵