2777
2789
عنوان

مهاجرت تتهایی

192 بازدید | 33 پست

این دخترایی ک تنهایی مهاجرت میکنن دیدین واقعا هستن ؟؟چطوری نمیترسن اصلا مغزم هنگ میکنه مگه میشه نترسن از دزدیده شدن و هزارتا بلای دیگ ،اونوقت من همه دور و برم هستن بازم ی حس کوفتی ترس دارم ،میترسم تنهایی جایی برم ،میرما ولی از درون استرس دارم 

ترس نداره

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از کشور ها واقعا امن هستن همه جا مثل ایران نیست

چرا اینجوری میگی گلم

چرا دوست داری هموطن خودتو بی ارزش کنی 

مردم ما اصیل ترین با فرهنگ ترین و دلسوز ترین آدمای دنیان(مطمئن باش هیچ کجا مثل مردم ایران پیدا نمیشه) 

این بی ارزش کردن مردم ایران کار دشمنانش هست تا با القا نداشته ها خودتحقیری رو تو خودشون قوی کنه کاری که شما میکنی 

وصل به یه مو