2777
2789
عنوان

❤️‍🔥مشاعره❤️‍🔥

82 بازدید | 14 پست

سلام به هرکسی که منو از طریق این پیام میبینه 💗

کسایی که بیدار هستین موافقین مشاعره کنیم هم لذت ببریم هم شعر های تازه بخونیم؟؟ 

خودم شروع میکنم: 

ما کیانیم که در منظر یاران آییم 

ماکیان را چه محل در نظر باز سپید 

هرکی حاظره د بده 🤩

دستی که در فراق تو می‌کوفتم به سر

باور نداشتم که به گردن درآرمت

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند متاسفانه بازم د شد😂

در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم
عاشق نمی‌شوی که ببینی چه می‌کشم

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی ...

یاری اندر کس نمی‌بینیم یاران را چه شد؟
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد؟

ما اسیر غم و اصلا غم ما نیست تو را با اسیر غم خود رحم چرا نیست تو را

آب طلب نکرده همیشه مراد نیست
گاهی بهانه ‌ای است که قربانی ‌ات کنند

در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی ...

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور 

تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه دلبران دهندت باج

جان بی  علم بی نوا باشد         مرغ بی پر نه بر هوا باشد