2821
2789
عنوان

تهمت زدن

491 بازدید | 13 پست

سلام لطفاً بیاین بگین اگه دعوای بدی با جاریتون بکنین بعدن بهتون تهمت بزنه که شما میگین فلانی یعنی جاریتون شوهرتون رو صدا می‌کنه میرن خونشون یه کارایی میکنن چه عکس‌العملی نشون میدین ؟چه فکری در موردش میکنین به خاطر این حرف و  تهمتی که بهتون زده ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
هیچ قطع ارتباط میکنم و میگم هیچوقت حلالش نمیکنم تهمتی که بهم زده قرض باشه بوقتش سهم عزیزش بشه

قبل دعوامون خیلی هم با شوهرم صمیمی بود بخاطر اینکه اون ازدواج کردنی شوهرم بچه بوده پیش اون بزرگ شده صمیمی بودن بعد قطع رابطمون نذاشتم شوهرم باهاش حرف بزنه ولی اون هر جایی سعی می‌کنه با شوهرم هم صحبت بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل دعوامون خیلی هم با شوهرم صمیمی بود بخاطر اینکه اون ازدواج کردنی شوهرم بچه بوده پیش اون بزرگ شده ...

معلومه آدم عقده ای و حسودیه... ولی این تهمتش مشکوکه حواست به زندگیت باشه

خداروشکر ولی قاطعانه دور این زنو خط بکش از زندگیت پرتش کن بیرون

الان یه ساله باهاش قطع رابطه ایم برای اذیت کردن من هرجایی که دیدتمون میخواد با شوهرم هم صحبت بشه که من چشم غره میرم 

الان یه ساله باهاش قطع رابطه ایم برای اذیت کردن من هرجایی که دیدتمون میخواد با شوهرم هم صحبت بشه که ...

بزار هرچی میگه بگه برات مهم نباشه خدا حقیقتو میدونه و بوقتش گوششو میپیچونه... ولی آفرین بت ذاتشو شناخته بودی که دوس نداشتی صمیمی بشه

بزار هرچی میگه بگه برات مهم نباشه خدا حقیقتو میدونه و بوقتش گوششو میپیچونه... ولی آفرین بت ذاتشو شنا ...

نمیتونم بگم آدم خرابیه چون مطمئن نیستم و ممکنه تهمتی بیش نباشه ولی به جرعت میتونم بگم آدم عوضی بد ذات بدجنسیه

نمیتونم بگم آدم خرابیه چون مطمئن نیستم و ممکنه تهمتی بیش نباشه ولی به جرعت میتونم بگم آدم عوضی بد ذا ...

بدذات و بدجنسیش از همون تهمتش تابلوئه... اون دنیا میخواد چجور جواب بده من موندم بعضیا واقعا نمیترسن

بدذات و بدجنسیش از همون تهمتش تابلوئه... اون دنیا میخواد چجور جواب بده من موندم بعضیا واقعا نمیترسن

بیین تو جمعی که ده نفر حی و حاضر بودن برگشت بهم تهمت زد گفت که من تو همون لحظه و تو همون جمع گفتم که البته ببخشیدا دخترش تو خونه پدرش زایید در حالیکه همه پشت من در اومدن و گفتن تو داری تهمت میزنی و ما نشنیدیم فلانی یعنی من  همچین حرفی بزنه 

بیین تو جمعی که ده نفر حی و حاضر بودن برگشت بهم تهمت زد گفت که من تو همون لحظه و تو همون جمع گفتم که ...

ببین خدا اینجوری خرابش میکنه بقیه هم فهمیدن مشکل داره هرچی بگه باور نمیکنن

ببین خدا اینجوری خرابش میکنه بقیه هم فهمیدن مشکل داره هرچی بگه باور نمیکنن

اخه این تهمت رو وسط یه جمع ده نفره بهم زد همه شنیدن که من یه حرف دیگه ای زدم نه اون حرفی که جاریم می‌گفت بله همه می‌شناسنش خداروشکر فقط منتظرم تاوان اون تهمت هارو پس بده 

اخه این تهمت رو وسط یه جمع ده نفره بهم زد همه شنیدن که من یه حرف دیگه ای زدم نه اون حرفی که جاریم می ...

عزیزم خب چوپان دروغگو شده وقتی جلو اونهمه آدم یه حرف دیگه ای زده که شما نگفتی اونا دیگه فهمیدن دروغگوئه رک بگو آره اونروزم جلو اونهمه آدم دروغ جلوم وایستادکه اینحرفارو زدی که اونهمه آدم شاهد شدن که نه همچین حرفی نزدم باز شروع کرده و من تمایلی به اثبات ندارم کسیکه ایشونو بشناسه میشناسه کسیم که منو بشناسه میشناستم ..

به خدا ایمان داشته باش بگو خدایا سپردم به خودت جوابشو بدی و دیگه پیگیر نباش اونموقع یه روز به گوشت میرسه سر خودشم اومده