2777
2789

بچه ها من ماه پیش این سونو رو دادم و به جراح عمومی نشون دادم و گفت چیزی نیست ۶ تا یکسال بعد بیا خود رادیولوژیست هم گفت توده های خوش خیم داری حالا ۶ ماه دیگه همینجوری یه سونو بده من الان چند وقته خیلی زیر بغلمو دستکاری میکنم و توی زیر بغل چپم یه چیز کشیده حس میکنم که وقتی فشار میدم به سمت راست و چپ حرکت میکنه و سمت راست یه چیز گرد حس میکنم که راحت دور انگشتم میچرخه اما سمت چپ اینطور نیست بازم رفتم پیش همون جراح عمومی و گفت یه چیزی هست اما خطرناک نیست اگه خیلی استرس داری دوماه دیگه یه سونو بده من واقعیتش خیلی استرس دارم و هی دست کاری میکنم اصلا درد نداره و گاهی سمت چپ میخاره و یا سوزن میشه یا وقتی به دستم تکیه میدم یطوری درد میگیره البته نزدیک پریودم هم دو سینه هام به لمس حساس میشن من خیلی استرسی ام توروخدا کسی تجربه مشابهی نداشته؟

منم کیست دارم زیر بغلم عفونت کرده بود گفت نمیخاد بری سونو و دردش کمتر شد مال منم مثل شما قشنگ حس میشه و تکون میخوره و گرده به نظرتون برم سونو خطرناکه؟! چون یه مدت به خاطر عفونت وحشتناک درد میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش گلم اکثر خانما اینارو دارن.من چنساله دارم و دوساله تو دوتا سینم هم دارم سالی یبار میرم سونو که امسال هنوز نرفتم، البته سونوی پارسالم گف که متورم شدن غده های لنفاوی زیر بغلت چون میرفتم لیزر هم دکتر سونو و هم غدد گفتن بخاطر لیزره و دیگه نرفتم دردشم از بین رفت دیگه

منم کیست دارم زیر بغلم عفونت کرده بود گفت نمیخاد بری سونو و دردش کمتر شد مال منم مثل شما قشنگ حس میش ...

به نظرم سونو بده خیالت راحت بشه مال من درد نداره بخاطر همین میترسم