2777
2789
عنوان

یه راه حل میخوام از مشاور

106 بازدید | 14 پست

شوهرم با خانواده من و خودش قهر کرده و هیچ جوری راضی نیس دوباره اشتی کنی حتی عید رو هم نمیخواد بره من خیلی گفتم ولی هر چی بیشتر اصرار میکنم از منم بدش میاد میگه تو میخوای منو خرد کنی پیش اونا من چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ثابت کرده

وارد روابط خانوادگی 

همسر و خانوادش نباید شد!

حتی درباره خانواده خودتون هم اصرار کردن

فقط باعث لجبازی ایشون خواهد شد !!!

و ب نتیجه دلخواهتون نخواهید رسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شوهره منم میگه عید دیدنی جایی نمیرم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من كه مشاور نيستم ،ولي بنا به تجربه ي خودم بهش زمان بده و اصلا تحت فشار نذارش، حتما خيلي دلش شكسته كه حتي با خانواده خودش هم قهر كرده انتظار نداره مجبورش كني اون پا پيش بذاره ،اگه خيلي برات مهمه از خانواده ها بخواه اونها بيان از دلش در بيارن 

کنار شوهرت باش.پدر و مادر عزیز هستن.ولی شوهرت خرد نکن.کنارش باش.بله گفتی که تو هر شرایطی کنارش باشی.اونم همین طور.راضی میشه اجازه بده درد اش کمی کمتر بشه.تا اخر عمرش که قهر نمیمونه.تنهایی هم نرو مثل اینه که بهش بگی برو بابا کی به تو اهمیت میده.

با اصرار راه به جایی نمی بری...

تازه لج بازی هم بیشتر میشه، برای حل مشکل هم حتماً باید علت این کدورت رو از زبون همسرتون شنید. 

کی گفته افراد یک جنس نمیتونن با جنس مخالف تبادل نظر کنن؟
کنار شوهرت باش.پدر و مادر عزیز هستن.ولی شوهرت خرد نکن.کنارش باش.بله گفتی که تو هر شرایطی کنارش باشی. ...

دقیقاً درسته،  تنها نرید،  مخصوصاً خونه خانواده همسرتون 

کی گفته افراد یک جنس نمیتونن با جنس مخالف تبادل نظر کنن؟

اینجور موقع ها اصلا نباید گیر بدی به طرف، شوهر من با اینکه بیشتر مواقع حق باهاشه و از بابام شاکی میشه کلی اممیگه به خدا دیگه اینکارو واسش نمیکنم اون کارو نمیکنم منم پشتش درمیام میگم چی بگم اخلاق بدی داره بابام دیگه ، زیاد واکنش نمیدم بد خودش اصلا یادش میره، البته خدایی شوهر من خیلی دل گنده و مهربونه

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)

خیلی ممنون از همتون  من طرف همسرم هستم اولا روابطمون خیلی عالی بود برا همین الان کم اوردم که اینجوری بشه من خودم یه ادمیم که از هیشکی کینه نگه نمیدارم و قهر نمیکنم واسه همون نمیتونم منم کلا قطع رابطه کنم حتی دلم واسه خانواده شوهرم تنگ میشه چه برسه به مال خودم وختی شوهرم میگه تا ابد دیگه برام مردن دنیا روسرم خراب میشه واقعا یعنی یه روز حل میشه؟

خانواده من به کنار یعنی ممکنه تا ابد با خانواده خودش قهر بمونه؟من طاقتم کمه نمیدونم چه جوری کنار بیام خودمم تنها رفتنم یه جور مشکله نرفتنم یه جور نمیدونم چیکار کنم واقعا خودش میگه زمان حل نمیکنه بلکه بیشتر ته نشین میکنه