2777
2789

قبلاً میرفتم بازار با حوصله چن تا مدل لباس میدیم میپوشیدم 

بعدش می‌خریدم از وقتی که ازدواج کردم اقد درگیر زندگی قسط  بارداری بچه داری شدم که کم کم به ظاهرم کم تر اهمیت میدم کسی نیست بچمو بگیره که برم خرید یا وقتی میرم اقد استرس دارم که بچم تنهایی تو خونه ک نمی‌دونم چی میخرم

خلاصه خیلی وقته فقط لباس یا هر وسیله آیی میخرم که فقط داشته باشم و زود کارم تموم بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با کالسکه نمیری

مسیرم تا بازار یخورده طولانیه کالسکه هم سخته حمل کردنش

بعد بچم اخلاقی خاصی داره ک کم کم داره از سرش میوفته مثبت از بعضی از قیافه ها می‌ترسه و اقد‌گریع می‌کنه که بالا میاره و....

منم میخرم ولی....3 تومن دادم برا 2 تا مانتو ولی اصلا بهم نمیاد یطورین ....

دقیقا منم مثل شمام.یچیزایی میخرم اصلا بهم نمیاد همیشه هم همین بودم باز شما قبلا خوب بودی من از اول همینم

دقیقا منم مثل شمام.یچیزایی میخرم اصلا بهم نمیاد همیشه هم همین بودم باز شما قبلا خوب بودی من از اول ه ...

عزیزمم

می‌دونی چیه بعضی ها وقت آزاد دارن میرن با حوصله چندین مدل شلوار مانتو ....میپوشن و آخرش یه لباسی میخرم من شوهرم از یکطرف میگن خستم حوصله ندارم بچم از یکطرف اقد بهم میریزم ک نمی‌فهمم چی میخرم 

مسیرم تا بازار یخورده طولانیه کالسکه هم سخته حمل کردنشبعد بچم اخلاقی خاصی داره ک کم کم داره از سرش م ...

خب راهش ارتباط بیشتره 

و همین الان باید به فکرش باشی نه وقتی خواست بره مهد یا مدرسه

قبل از اینکه بری باهاش حرف بزن حتی اگه نمیفهمه تاثیر داره بگو داریم میریم خرید میخوایم خوش بگذرونیم

بازارم که الان نزدیک همه خیابونا هست 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره