2777
2789
عنوان

ازدواج و تردید

115 بازدید | 7 پست

منو د و س پ س ر م ۴ ماهه نامزد کردیم و قرار بود شهریور عقد کنیم ولی ب خواست من عقب انداختیم عقد رو . 

الان بنظرتون چیکار کنم یک دل بشم تو انتخابم یا قبول کنم یا رد کنم ؟ نگید ک باید قبلا فکراتو میکردی من الان حس میکنم خیلی جاها اولویتش نیستم نمیدونم عادیه یا نه ولی ما ۳ ماهه همو ندیدیم و دوتا شهر دور از هم زندگی می‌کنیم . واقعا نمیفهمم من حساس شدم یا حسم درسته .

الان رفته تهران دو سه روز تعطیلی دوستاشو ببینه اگر حرفی بزنم میگه خب این سه ماه جنگ شد بعدش شما خواستید بیاید خونه ما که نیومدید بعدش تو قرار بود بیای تهران ک نیومدی بعدش فلان شد بعدش بهمان شد …  

من میگم آدم بخواد کسی رو ببینه خب میره میبینه چطور رفته دوستاشو ببینه نمیتونست برا دیدن منم برنامه بریزه ؟ 

نگم از زبون چربش و محبت کردناش و شعرای عاشقانه گفتنش ، نمیدونم کدومو باور کنم ؟  

مثلا دو  تا قرار اخر به درخواست من بوده ، یا مثلا قبلا یهو وسط چت ۴ ساعت می رفت میخوابید بعد ک گفتم ناراحت میشم دیگه انجام نداد یا مثلا بعضی روزها زنگ نمیزد فقط پیام میداد یا بدون شب بخیر گفتن میخوابید الان دیگه اینکارو نمیکنه.  

حجاب براش مهمه ولی برا من نه ، من دوس دارم تهران زندگی کنیم اون نه البته حق داره تا حدودی چون بهش انتقالی نمیدن و پولشو همون شهر خونه خریده ولی خب ما دوران دوستی قرارمون این بود که تمام تلاششو بکنه ک بریم تهران زندگی کنیم . 

من آدم جنگجوییم ولی اون خونسرد و بیخیال 

نمیدووووونم چیکار کنم ؟ 

پیشنهادتون چیه شما؟؟؟؟ 

مشاوره پیش از ازدواج رفتیم گفت اوکیید ولی دل من ی جوریه 

دلم میخواد باهاش دوست بمونم از زندگی متاهلی و دردسراش‌و اینکه میگن مردا بعد ازدواج عوض میشن میترسم ، میترسم این آدم از چیزی ک الان هست بدتر بشه 

من اصلا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی یه جا خوندم که منتظر تغییر مخصوصا بهتر شدن آدما نباشید. شخصیت الانش رو در نظر بگیرید و کمی بدتر حتی. 🥲 آفرین که عاقلی و میخوای درست پیش بری❤

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

من اصلا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی یه جا خوندم که منتظر تغییر مخصوصا بهتر شدن آدما نباشید. شخصیت ا ...

فعلا درگیر یه آزمونی هستم ولی حتما مشاورمون رو عوض میکنم و مجدد مشاوره میرم ، 

خیلی دودل شدم البته دودل بودم از اولش ولی الان بیشتر شده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فعلا درگیر یه آزمونی هستم ولی حتما مشاورمون رو عوض میکنم و مجدد مشاوره میرم ، خیلی دودل شدم البته دو ...

آفرین قبل ازدواج هر کااااری انجام بدی کمه!!!  من خیلی با عجله و بدون شناخت از ترس موقعیت و خانواده بد عقد کردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه💔 بعد از شیش ماه جدا شدم. توی شیش ماه اندازه شیش سال رنج کشیدم الانم پنج سال از طلاق گذشته و من اون آدم سابق نشدم.  نه پارتنر دارم نه ازدواج کردم💔🥲 نمیدونم اینارو چرا برات تعریف کردم.  دلم میخواد دخترا خیلی مراقب خودشون باشن الهی که خوشبخت ترین باشی🌱

آفرین قبل ازدواج هر کااااری انجام بدی کمه!!! من خیلی با عجله و بدون شناخت از ترس موقعیت و خانواده ب ...

عزیزم 🥲🫂

دوست بودید قبلش ؟ 

اگه اذیت نمیشی و امکانش هست دلیل جدایی‌تون رو بگو 

دقیقا منم فکر میکنم داره دیر میشه برا ازدواجم ، و البته بهش حس هم دارم به واسطه دوستی‌مون  

بنظرت چیکار میشه کرد برا شناخت ؟ 

من هر چقدر میریم جلو میبینم زمین تا آسمون با هم فرق داریم 

عزیزم 🥲🫂دوست بودید قبلش ؟ اگه اذیت نمیشی و امکانش هست دلیل جدایی‌تون رو بگو دقیقا منم فکر میکنم د ...

نه زیاد شیش ماه دوست بودیم.  بعد از عقد یه آدم دیگه شد هم اعتیاد به گل داشت هم دست بزن هم خیانتکار من واقعا و جدی پیر شدم تو شیش ماه....  قبل ازدواج اصلا نشون نمیداد اینارو البته من خودمم کم عقل بودم....  خانواده خیلی خیلی مهمه ببین خانوادش چه شکلی ان مثلا رفتار پدر با مادرش... 

البته نگرانی تو طبیعیه و ممکنه هر خواستگار دیگه ای هم بیاد باز تو دو دل بشی. ولی تا ته ته ته قلبت راضی نبود ازدواج نکن.  این نظر منه قشنگم

نه زیاد شیش ماه دوست بودیم. بعد از عقد یه آدم دیگه شد هم اعتیاد به گل داشت هم دست بزن هم خیانتکار م ...

تو ۶ ماه دوستی متوجه گل کشیدنش نشدی ؟ 

چقدر غم‌انگیز💔 

نامزد منم سیگار میکشید گفتم اگه میخوای ادامه بدی من نمیتونم گفت ترک کرده تو این سه ماه 

ولی من میدونم گاهی اوقات میکشه 

هوووف 🤦🏻‍♀️اصلا چرا خانوما باید ازدواج کنن ؟ مجردی برا خانوما بهتره بنظرم 

تو ۶ ماه دوستی متوجه گل کشیدنش نشدی ؟ چقدر غم‌انگیز💔 نامزد منم سیگار میکشید گفتم اگه میخوای ادامه ب ...

نه چون تایمی که میومد سر قرار قبلش کشیده بود. این حرف خودش بودـ 

اینجوری ام نیست آخه مرد خوب و تکیه گاه خوب میتونه خوشبختت کنه. 

زیاد زندگی دیدم که واقعا ازدواج باعث تکامل و خوشبختیشون شده.  فقط باید سنجیده انتخاب کرد که خداروشکر تو عاقلی.  مجردی و تنهایی هم واقعا سخته.  من خیلی تو عذابم💔