2777
2789
عنوان

خیلی گیر پولم

169 بازدید | 17 پست

یعنی انقد گیرم برای پنج میلیون تومان دارم میمیرم تا حد خودکشی‌ رفتم خیلی حالم بده کسی ام نیست که بهم قرض بده نمی‌دونم چیکار کنم یا چی بفروشم هیچ به ذهنم نمی‌رسه شما فکری ندارید

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

عزیزم اوضاع منم همینه برای مبلغ کمترش شب روز فکرم درگیره زندگی ندارم😔💔

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐برو سرکار😐😐

فوری لازم دارم یعنی تا چند روز دیگه 😔😔😔دارم دق میکنم خیلی ذهنم درگیره 

ازت ته قلبم میخوام خوب بشی

من خودم بیماری بدی و هزینه درمانشم دارم ولی دل و دماغش ندارم.فقط میخوام بگم هرچی که شد روحت سالم نگه دار بخدا روح و روانت سالم باشه صد هیچ از خیلیا جلویی 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
ازت ته قلبم میخوام خوب بشیمن خودم بیماری بدی و هزینه درمانشم دارم ولی دل و دماغش ندارم.فقط میخوام بگ ...

دورت بگردم 😔 😔 مهربونم 💓 عزیزدلم ممنون ،،انشالله هرچی زودتر خوب بشی فداتشم ❤️

بخدا دست خودم نیست بی پولی خیلی داغونم میکنه انقد غصه خوردم چهار کیلو کم کردم تو چند روز آب دارم میشم

دورت بگردم 😔 😔 مهربونم 💓 عزیزدلم ممنون ،،انشالله هرچی زودتر خوب بشی فداتشم ❤️بخدا دست خودم نیست ب ...

من دلم نمیخواد نه تنها هموطنم بلکه هیچچچچ آدمی تو این دنیا حتی 100 تک تومنی کم بیاره.دلم میخواد هممون بهترین زندگی داشته باشیم و هرکی هرچی میخواد براش باشه.ولی دنیا به کام ما نمیچرخه...دارم میرم زیارت، اعتقادی ندارم ولی از ته دل دعات میکنم شاید یکنفر دعای من گناه کار قبول کنه🩶

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
من دلم نمیخواد نه تنها هموطنم بلکه هیچچچچ آدمی تو این دنیا حتی 100 تک تومنی کم بیاره.دلم میخواد هممو ...

عزیزم ممنونم از حرفای قشنگت از ته دلت دعا کن فردا مشکلم حل بشه توروخدا خیلی محتاجم به دعات ،،زیارت کدوم امام میشه بگی