2821
2789
عنوان

ازدواج

124 بازدید | 5 پست

سلام ۴۳ سالمه و معلم هستم، تا بحال ازدواج نکردم، با یه آقای ۴۱ ساله آشنا شدم که سابقه ازدواج داره و از اون ازدواج یه دختر ۱۶ ساله داره و باهاش زندگی میکنه. اون آقا ویژگی های مثبت زیادی داره که واقعا منو به خودش جذب کرده اما از اینکه نتونم با دخترش بسازم نگرانم. به نظر شما چه کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش کم کم خوب پیش میره

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

خیلی ببخشید اما چرا تا این سن ازدواج نکردید مشکل خاصی داشتید

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز