2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه همین طور بوده به نظرم بهتره دو طرف آشنا شن با همدیگه اون جوری بهتر و بیشتر میشناسن همو

اخه ادم شک میکنه اونایی که بدشو میگن راست بگن. مثلا میگن ادم درستی نیست زن بازه

دوره اشنایی بیشتر. من همکار شوهرم همسایمون بود رفتیم تحقیق کلی ازش بد گف منم نمیتونستم ب مادرم ثابت کنم دروغه به خواهرم گفتم برن محل کارش و خونش تحقیق اکثرا خوب گفتن.  یه کم بعدم اون ادم زنگ زد ب شوهرم از من و خانوادم خیلی بد گف اونجا فهمیدیم کلا دنبال ب هم زدن بود. ادمای حسود زیادن با تحقیق بیشتر و رفت و امد بیشتر متوجه میشین

دوره اشنایی بیشتر. من همکار شوهرم همسایمون بود رفتیم تحقیق کلی ازش بد گف منم نمیتونستم ب مادرم ثابت ...

اره من و خود عمم هم میگیم بیشتر تحقیق کنیم آخه میدونی دلم میسوزه براش چهل و دو سالشه تنها مونده عمه خودمم نیست عمه شوهرمه

اره من و خود عمم هم میگیم بیشتر تحقیق کنیم آخه میدونی دلم میسوزه براش چهل و دو سالشه تنها مونده عمه ...

چاره دیگه ک نیس.  بیشتر رفت امد کنه ببینه چی گیرش میاد انشالله ک خیره

اخه ادم شک میکنه اونایی که بدشو میگن راست بگن. مثلا میگن ادم درستی نیست زن بازه

خب این تو رفت و آمد مشخص میشه وقتی برن بیرون باهم از طرز نگاه کردنش از حرف زدنش از درخواست هاش شاید کسایی اونجوری گفتن از رو دشمنی بوده

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

بیشتر تحقیق کنید 

گناه داره شکست نخوره تو زنگیش 

بهتر نیس از خانم قبلیشم بپرسید 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏