2777
2789
عنوان

زور زدن نوزاد تورو خدا کمک

28403 بازدید | 26 پست

دختر من سی روزشه چن روزه خیلی زور میزنه یعنی وقتی بیداره فقط زور میزته هفته پیش موقع پی پیش زور میزد تموم میشد ساکت میشد الان کلا یسره شده دایم در حال زور زدنه چی بهش بد؟دکتر پدی لاکت داد یکمی بهتر شد چی بهش بدم خوب شه؟قبلا بیدار بود بهت نگاه میکرد باهاش حرف میزدی الان فقط زور میزته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی خب؟😑😑

پسر من این وضعش از یک ماهگی شروع شد و دقیقا ۴ ماهگی تموم شد. هیچ دارویی هم براش اثر نداشت. البته کولیکش دوماهگی خوب شد ولی حالت زور زدن تا ۴ هست به نظرم.فقط صبوری کن خواهر من

پسر من این وضعش از یک ماهگی شروع شد و دقیقا ۴ ماهگی تموم شد. هیچ دارویی هم براش اثر نداشت. البته کول ...

وای من که از موتزده روزگی شروع شد به امید این بودم دوماهگی تموم شه

هیچ چیز جای عرق نعنا رو نمیگیره..یه نوک قاشق بدون هیچ افزودنی بریز تو دهنش ...زیاد هم نده چون یبوست میگیره ...تلاش کن شربت های مختلف بهش ندی چون شیر خودتو میخوره خودت الا چیزای باد دار نخور...حبوبات سبزی خیار کلم ...تا جایی که میتونی خودت پرهیز کن...غذای تند هم نخور

2790
2778
2791
2779
2792