مرد اگر متوجه علاقه و وابستگی خانم بشه سعی میکنه محبتشو بیشتر کنه؟؟یا چون میبینه یکی وابستشه ازش دور میشه؟؟
اصلا چطور باید کاری کرد که مرد محبتشو به زنش ابراز کنه؟؟
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه. این واسه همسر من که صادق نیست. هرچی بهش محبت کنم اونم محبتشو بیشتر میکنه. البته این بستگی به خود مرد هم داره. بعضی آقایون متاسفانه جنبه ندارن
یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده. چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
من به شخصه خودم اگه شوهرم خودش به این خوبی نبود هیچ گونه سیاست استعداد و تیزهوشی در رام کردن و جذب و ... نداشتم.ماشاالله بعضیا اینقد با سیاستن مردا رو تعلیم میدن من که بلد نیستم
آخه من مستقیمم بهش میگم بعضی وقتا که خیلی دلم میگیره ولی باز همونطور پامیشه میره سر کار
بعد میگه چرا بدخلقی😒
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نمیشه ی نسخه واسه همه تجویز کرد باید بشناسیش و بعد تصمیم بگیری
شناختش در چنین مواردی ایقد سخته ترجیح میدم همین روند رو ادامه بدم
خواستم یه پیام بهش بدم و بگم گفتم شاید گفتنمم فایده نکنه...
خوب بعضی آقایون دوس ندارن جلو جمع کار کنن بر عکس شوهر من حتی پا میشه ظرفارو هم میشوره اما من دوست ندارم باز،میگم بیا بشین جلو مهمون زشته خودم میشورم هر کسی یه جوریه اخلاقش
خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان