2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما قرار ۹ بره برای ما چون آبادانیم لطف کردن یک و نیم ساعت هر روز میره

✨ سلام دوستای عزیز ✨
این روزها که برق خیلی میره، همه‌مون دنبال یه راه مطمئن هستیم که خونه یا حیاط و بالکن تاریک نمونه.
من یه چراغ خورشیدی خیلی کاربردی پیدا کردم که بدون نیاز به سیم‌کشی، فقط با نور خورشید شارژ میشه و شب خودش روشن میشه 🌞💡
همراهش پنل و باتری خورشیدی هم موجوده برای کسایی که می‌خوان بیشتر از برق خورشید استفاده کنن و دیگه دغدغه خاموشی نداشته باشن.

✅ بدون هزینه برق
✅ نصب راحت
✅ عمر طولانی

اگه دوست داشتین اطلاعات بیشتر بخواین یا نمونه‌هاشو ببینین، خوشحال میشم راهنماییتون کنم 🌷

✨ سلام دوستای عزیز ✨
این روزها که برق خیلی میره، همه‌مون دنبال یه راه مطمئن هستیم که خونه یا حیاط و بالکن تاریک نمونه.
من یه چراغ خورشیدی خیلی کاربردی پیدا کردم که بدون نیاز به سیم‌کشی، فقط با نور خورشید شارژ میشه و شب خودش روشن میشه 🌞💡
همراهش پنل و باتری خورشیدی هم موجوده برای کسایی که می‌خوان بیشتر از برق خورشید استفاده کنن و دیگه دغدغه خاموشی نداشته باشن.

✅ بدون هزینه برق
✅ نصب راحت
✅ عمر طولانی

اگه دوست داشتین اطلاعات بیشتر بخواین یا نمونه‌هاشو ببینین، خوشحال میشم راهنماییتون کنم 🌷

سلام مامانا 🌸
این روزا که هی برق میره، منم کلافه شده بودم 😅 تا اینکه چراغ خورشیدی گرفتم، واقعا نجاتم داد! نه سیم‌کشی داره، نه قبض برق میاد، فقط با نور خورشید شارژ میشه و شب خودش روشن میشه 🌞💡
پنل و باتری خورشیدی هم هست واسه کسایی که می‌خوان بیشتر از برق خورشید استفاده کنن و دیگه اصلاً استرس خاموشی نکشن.

خیلی کاربردیه، هم واسه حیاط و بالکن عالیه

هم داخل خونه موقع قطعی برق.
اگه خواستین عکس و توضیح بیشتر بذارم، بهم بگین خوشحال میشم 💕