2777
2789
عنوان

کسی معلم هست

166 بازدید | 19 پست

سلام کسی اینجا هست معلم یا فرهنگی باشه یا جزو کادر آموزش و‌پرورش؟

یه سئوال دارم اضطراریه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من چند تا کاربر دیدم میگفت معلمه ولی یادم نمیاد اسمشون

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات A🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد 🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات A 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣 چنقانون میگم تو زندگی به درد هممون میخوره قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.

جانم بفرمائید اگر بتونم جواب میدم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند تا کاربر دیدم میگفت معلمه ولی یادم نمیاد اسمشون

🥲 آخ 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

جانم بفرمائید اگر بتونم جواب میدم

ببخشید من تو سامانه برام در رابطه با جابجایی تایید نهایی زده شده بعد الان از محل خدمتم گفتند اشتباه زدیم بیا انصراف بده انتقالی مختص متأهل ها هست برای شما نیست

الان سئوال من اینه میگن تایید نهایی باشه به منزله خروج هست

و موافقت شده

بنظر شما الان موافقت کردند که بیرون بیام از محل خدمتم و جایی که میخوام برم یانه🥲

اگه توهین نمیکنن من

ببخشید من تو سامانه برام در رابطه با جابجایی تایید نهایی زده شده بعد الان از محل خدمتم گفتند اشتباه زدیم بیا انصراف بده انتقالی مختص متأهل ها هست برای شما نیست

الان سئوال من اینه میگن تایید نهایی باشه به منزله خروج هست

و موافقت شده

بنظر شما الان موافقت کردند که بیرون بیام از محل خدمتم و جایی که میخوام برم 

یانه🥲

+چون ممکن بود دیده نشه نوشتم 

چه توهینی ازتون ممنونم اگه جوابمو بدید

ببخشید من تو سامانه برام در رابطه با جابجایی تایید نهایی زده شده بعد الان از محل خدمتم گفتند اشتباه ...

من تا به حال در مورد انتقال و جابه جایی کاری انجام ندادم ولی تا اونجایی که میدونم برای انتقال اولویت با افراد متأهل و اشخاصی که شغل همسرشون شرایط خاصی داشته باشه و .... اما اینکه سامانه برای شما تایید نهایی زده یعنی اینکه تایید شد ه و شما مجاز به انتقال و جابه جایی هستین اگر اشتباه شده بود خودشون درستش میکردن شما میتونی انصراف ندی و زیر بارنری احتمالا یا نیرو کم دارن مثل همیشه یا متاسفانه میخوان شخص دیگه ای از این امکان استفاده کنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من تا به حال در مورد انتقال و جابه جایی کاری انجام ندادم ولی تا اونجایی که میدونم برای انتقال اولویت ...

حقیقتش از محل خدمتم زنگ زدن انصراف بده جابجات می‌کنیم من هم دیدم اصلأ از سمت خودم نمیشه انصراف بزنم 

بعد کانال های فرهنگیان هم خوندم می‌گفتند که تایید نهایی به منزله موافقت هست 🥲🥲 الان موندم میترسم مبدا یهو انصراف بزنه بعد باز بخوام برم خدمتم 

امیدوارم تأیید به منزله قبول شدن باشه دیگه پرونده ام بگیرم بیام بیرون 

ببخشید من تو سامانه برام در رابطه با جابجایی تایید نهایی زده شده بعد الان از محل خدمتم گفتند اشتباه ...

ببین عزیزم صد در صد موافقت شده ولی مخوان یکی دیگه رو بیارن جات بنظرم اصن انصراف نده 

ببین عزیزم صد در صد موافقت شده ولی مخوان یکی دیگه رو بیارن جات بنظرم اصن انصراف نده

ای وای

پس اگه انصراف ندم هیچی نمیشه درسته ؟🥲

اونجا محل خدمتم نمیتونه کاری کنه نه؟

آره منم نظر همینه باز پای یه عزیز در دونه وسط

حقیقتش از محل خدمتم زنگ زدن انصراف بده جابجات می‌کنیم من هم دیدم اصلأ از سمت خودم نمیشه انصراف بزنم ...

نه اصلا انصراف نده بگو وقتی سامانه تایید کرده هیچ اشتباهی نشده و حتما بررسی های لازم شده