2777
2789

بخداااا از صبح میخوام برم حمام همش میگم الان برق میرـه نیم ساعت دیگه میرـه یک ساعت دیگه میرـه... خلاصه از صبح همینطوری منتظرم این برق کوفتـی بره و بیـاد برم حمام هنوز نرفته😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخداااا از صبح میخوام برم حمام همش میگم الان برق میرـه نیم ساعت دیگه میرـه یک ساعت دیگه میرـه... خلا ...

مگه ساعتش مشخص نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

روزهای اول که برق قطع میشد پسرم شمع برمی‌داشت می‌رفت گلاب به روتون ... بعد می‌گفت فضا یک جوری رمانتیک آدم دلش نمیاد کاری بکنه 🤦 حالا شما هم کاری که از دستمون بر نمیاد عادتمون دادن به اجبار حداقل یک شمع بده دستش حمام رمانتیک تجربه کنه 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب میدونم پکیج با برقه ولی ابگرم کن جداست دیگه به برق نیاز نداره مال ما اینجوریه

ما خونمون پکیجه برق بره حموم کنسله

خیلیا هم که پکیج دارن مث ما هستن

دیگه خونه ای که پکیج باشه،آبگرمکن نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ما خونمون پکیجه برق بره حموم کنسلهخیلیا هم که پکیج دارن مث ما هستندیگه خونه ای که پکیج باشه،آبگرمکن ...

نه برای ما پکیج هست فقط موقه ای که زمستون پکیج روشن میشه برای موتورش برق میخاد ولی تو تابستون قسمت ابگرمکنش فقط با گاز کار میکنه مدلش اینجوریه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

مگه نیاز به آبگرمکن هس؟من الان رفتم حموم بدون آبگرمکن آب اینقدر گرم بود که بدنم اذیت میشد

من اعصابم ضعیفه نمیتونم یهو برم زیر آبی که یه کم خنک باشه

اول باید گرمش کنم

کم کم درجه رو خنک میکنم

اره خستگی کارو راه به کنار میای خونه تواین گرما کمی استراحت کنی اینطوری میشه ،صبح هم با خستگی پامیشم ...

عزیزم🥺🥺🥺

واقعا خدا قوت دخترا و خانومایی که تا ساعت هفت برمیگردن از سرکار بخدا یه پا شیرزنن من که کلی حس خوب میگیرم ازشون