2821
2789
عنوان

دخترای سنتی

341 بازدید | 38 پست

سنم بالاس هنوزم شرایط ازدواجم جور نشده از طرفی هم اهل رل و...نیستم

فکر میکنم دختری مثل من دیگه وجود نداره

۳۲سالمه تا حالا به پسری حتی جمله دوستت دارمم نگفتم

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواستگار داری؟؟ 

در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

دختر خاله مامانم 35 ازدواج کرد با یک پسر مجرد پسره خوش قیافه به سن نیست انشالله بهترین بخت نصیبت

متاسفانه نمیزارن. دشمن دارم همیشه پیش دعانویس میره بختمو میبنده

متاسفانه نمیزارن. دشمن دارم همیشه پیش دعانویس میره بختمو میبنده

نمیدونم عزیزم من به این چیزا عقیده ندارم

مذهبی هم هستم

ولی یک مشت دعا جلو بخت کسی رو نمیگیره

همش رو بسپر به بالا سری💙

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

خواهان دارم ولی نمیتونن بیان جلو چون دشمنم همیشه بختمو میبندن

دشمنتون کیه؟ مطمئنید؟؟ 

در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

نمیدونم عزیزم من به این چیزا عقیده ندارممذهبی هم هستمولی یک مشت دعا جلو بخت کسی رو نمیگیرههمش رو بسپ ...

فک میکنی نسپردم؟

دوستم زمستون 2سال پیش ازدواج کرد. 38 سالش بود اون موقع. سنتی ازدواج کرد. بخت خیلی خوبی هم قسمتش شد. 

خودم 29 سالگی ازدواج کردم. منم توی عمرم دوست پسر نداشتم. ارزشم بیشتر از این حرفا بود. خیلی هم خواستگار داشتم ولی به دلایل واهی رد میکردم. 

امثال من و شما کم نیست. فقط بسپار به خدا. خودش درست می‌کنه. فقط بعد ازدواج خدا رو از یاد نبر. 

چی همه کراااششش

😐